Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Breng een bezoek aan dit Twentse landgoed

De Twentse streek heeft ontzettend veel te bieden. Op het gebied van natuur, cultuur, gezelligheid en vermaak ben je in het oosten van Nederland aan het juiste adres. Voor zowel jong als oud valt er van alles te beleven! Er is zelfs zo veel te doen dat je aan een dagje Twente niet genoeg hebt. Kom daarom eens langs bij landgoed en hotel de Wilmersberg in de Lutte, een klein plaatsje bij Duitsland. Dit hotel is centraal gelegen in de Twentse streek en bevindt zich in een natuurrijke omgeving. Ben je dol op wandelen en fietsen? Of vind je het heerlijk om tot rust te komen in een wellnessboutique? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij de Wilmersberg ben je aan het juiste adres. 

Alle faciliteiten op een rij

Een van de grote voordelen van vier sterren hotel de Wilmersberg is dat ze ontzettend veel fijne faciliteiten hebben waar je als hotelgast onbeperkt gebruik van mag maken. Mocht het zo zijn dat het tijdens je bezoek aan Twente ontzettend aan het regenen is? En wil je daarom liever in het hotel blijven? Ook dan heb je genoeg te doen! Breng een bezoekje aan de wellnessboutique en neem een duik in het verwarmde zwembad. Daarnaast kun je ook trainen in de fitnessruimte, of een balletje slaan op de tennisbaan. Ook beschikt het hotel over een culinair restaurant en een fijne lounge ruimte. 

Boek een arrangement naar keuze

De Wilmersberg biedt tal van verschillende arrangementen aan die je kunt boeken. Denk aan VIP arrangement van 4 dagen of een rustgevend wellness arrangement. Daarnaast kun je ook kiezen voor een theater arrangement of een ander arrangement naar keuze. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar https://www.wilmersberg.nl/ en kijk je ogen uit!