Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Boek online een arrangement bij de Wilmersberg

In de Lutte, een klein plaatsje in het oosten van Nederland, vind je landgoed en hotel de Wilmersberg. Dit gezellige familiehotel heeft vier sterren en beschikt over tal van fijne faciliteiten. De moderne inrichting brengt een warme en knusse sfeer met zich mee en zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Heb je binnenkort een feest in Overijssel en zoek je nog een hotel om te overnachten? Of lijkt het je wat om er eens een weekend op uit te trekken in Oost-Nederland? Dan is dit hotel zeker de moeite waard om te overwegen. De groene omgeving brengt veel rust met zich mee en laat direct een van de mooiste delen van Twente zien. Veel mensen noemen dit het best bewaarde geheim van Overijssel, terwijl anderen juist vinden dat de regio hierom bekend staat. 

Waarom Overijssel?

Er werd net al kort benoemd waarom Overijssel zo leuk is om eens naartoe te gaan, maar dat zijn natuurlijk niet alle redenen. Zo is het bijvoorbeeld ook de perfecte locatie om naartoe te gaan wanneer je dol bent op fietsen en wandelen door de natuur. Het landgoed is namelijk het startpunt van diverse routes en daarnaast is er in de verdere omgeving ook nog genoeg te zien en te beleven. Je hoeft je geen moment te vervelen, er is altijd iets te beleven voor zowel jong als oud. Ook op een regenachtige dag hoef je je geen zorgen te maken dat je je gaat vervelen. Dit omdat het hotel beschikt over tal van faciliteiten waar je als hotelgast onbeperkt gebruik van mag maken. Denk hierbij aan een fitnessruimte, overdekt zwembad, whirlpool, Turks stoombad, golfbaan en meer! 

Boek een arrangement naar keuze

Zie je het wel zitten om een keer langs te komen bij dit hotel in Twente? Boek dan een arrangement dat bij jou past. Kies bijvoorbeeld een wellnessarrangement of een theaterarrangement en je weet zeker dat je een heerlijke tijd tegemoet gaat.

https://www.wilmersberg.nl/hotel-twente