Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Biesbosch Sloepenverhuur

Biesbosch Sloepen Verhuur: voor een leerzaam avontuur.

 

Wist u dat de Biesbosch de grootste zoetwaterdelta van Europa is? En  lijkt het u ook zo mooi deze zoetwaterdelta te bekijken en te beleven vanuit een sloep? Dat is mogelijk bij Biesbosch Sloepen Verhuur.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzetten van sloepentochten door de wateren van de Biesbosch. U zult vol verwondering zien hoe groots en imponerend de Biesbosche natuur is. U kunt zo’n sloepentocht door de Biesbosch maken met familie, maar ook in de zakelijke sfeer. Wij verhuren sloepen voor 5 tot en met 11 personen. En voor het varen met de sloepen door de Biesbosch heeft u geen vaarbewijs nodig.

 

Biesbosch Sloepen Verhuur:voor een betaalbare sloepentocht.

 

Biesbosch Sloepen Verhuur heeft meerdere sloepen te huur, in Basic of in luxe uitvoering. De sloepen zien er allemaal goed onderhouden uit,  van binnen en van buiten, en zij worden naar iedere tocht door de Biesbosch weer totaal schoongemaakt en geïnspecteerd.

Zo loopt u geen risico op troubles tijdens uw sloepentocht door de Biesbosch. Zo ook de bijgeleverde zwemvesten! De prijzen voor de huur van een sloep staan op onze site. Maar zij zijn goed betaalbaar. Vergelijkt u onze huurprijzen maar eens met de prijzen van andere soortgelijke bedrijven.

 

Biesbosch Sloepen Verhuur: voor een veilige sloepentocht.

 

Wilt u naast een sloepentocht nog andere activiteiten? Een sport of spelprogramma, of een horeca gebeuren, bijvoorbeeld een picknick of een borrel? Wij kunnen het allemaal voor u regelen intervallen in de vorm van een aanvullend arrangement.

Belt u ons rustig voor nadere informatie omtrent uw ideeën voor een sloepentocht door de Biesbosch. Wij staan u graag te woord.

 

 

https://www.biesbosch-sloepenverhuur.nl/