Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Biesbosch Sloepenverhuur

Biesbosch Sloepen Verhuur: het uitgekozen adres voor sloepvaren in de Biesbosch

 

Met een sloep de Biesbosch in, dat wil toch iedereen! De Biesbosch, het grootste zoetwaterdelta van Europa, is schitterend om te zien en om te beleven. En zeker als dit met een luxe sloep van Biesbosch Sloepen Verhuur gebeurt.

Wilt u een rustige sloepentocht of een spetterend sport en spel programma in de Biesbosche wateren? Dan kunt u dit vol vertrouwen overlaten aan Biesbosch Sloepen Verhuur. Wij hebben hier veel ervaring in en kunnen u adviseren wat het beste bij uw wateruitje past. Ook alles er omheen, zoals bijvoorbeeld het horeca gebeuren, kunt u aan ons overlaten. Biesbosch Sloepen Verhuur staat garant voor een uniek wateruitje, een sloepentocht door de Biesbosch.

 

Biesbosch Sloepen Verhuur: geen risico bij het huren van een sloep

 

Onze sloepen zijn geschikt voor gezelschappen van 5-11 personen. Onze sloepen zien er aantrekkelijk uit. Wij hebben ze in Basic of in luxe uitvoering. Maar alle sloepen, die door de Biesbosch gaan varen, zijn perfect onderhouden, goed gecontroleerd en schoon. De bijgeleverde materialen, zoals bijvoorbeeld zwemvesten, zijn van goede kwaliteit. Voor het varen in onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig.

 

Biesbosch sloepen verhuur: Voor top-arrangementen op de Biesbosch

 

U kunt bij ons een sloep huren zonder verder arrangement. Maar u kunt ook uw sloepen- tocht aankleden met diverse activiteiten in de sport en spel sfeer. Deze activiteiten zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een teamuitje i.v.m. teambuilding.

U kunt er ook een educatief wateruitje van maken, brengt u dan vooral uw verrekijker mee. U zult versteld staan van de wonderlijke, levendige natuur, die aan uw sloep voorbijtrekt. Daar staat de Biesbosch bekend om!

 

 

https://www.biesbosch-sloepenverhuur.nl/