Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Biesbosch Sloepen Verhuur is een uitstekend adres voor bootverhuur in De Biesbosch Heeft u het goed

Biesbosch Sloepen Verhuur is een uitstekend adres voor bootverhuur in De Biesbosch

Heeft u het goede idee eens een boot te huren in De Biesbosch, omdat u nieuwsgierig bent naar de omgeving daar? Dan is Biesbosch Boot Verhuur voor u een uitstekend adres. Want gaat u met een van de goed uitgeruste boten van Biesbosch Sloepen Verhuur De Biesbosch in, dan bent u verzekerd van een veilige, betrouwbare, uitstekend georganiseerde boottocht door De Biesbosch.

Veilig omdat u voor uw boottocht door De Biesbosch bij Biesbosch Sloepen Verhuur een boot huurt, die volledig geïnspecteerd wordt na iedere verhuur. De boot is ook compleet schoongemaakt en de aanwezige attributen, zoals o.a. de zwemvesten, gecontroleerd. Betrouwbaar, omdat Biesbosch Sloepen Verhuur al zoveel ervaring heeft in de verhuur van sloepen en boten, dat er geen risico bestaat op verkeerde informatie aan de huurder.

En uitstekend georganiseerd, omdat u bij Biesbosch Sloepen verhuur niet alleen een boot kunt huren, maar er een totaal arrangement om heen kunt vastleggen.

Bespreek uw ideeën over de boottocht door De Biesbosch met de medewerkers van Biesbosch Sloepen Verhuur. Zij leggen u de diverse arrangementen voor, en regelen voor u alles erop en eraan, ook het hele eventuele horeca gebeuren.

Biesbosch Sloepen Verhuur is een betaalbaar adres voor een boottocht door De Biesbosch

Ongeacht met wie u de boottocht door De Biesbosch gaat houden, Biesbosch Sloepen Verhuur heeft altijd de juiste boot of sloep voor u klaarliggen. Wij hebben meerdere boten in de verhuur, geschikt voor 4 personen tot en met 11 personen, in een luxe uitvoering, maar ook in een basic uitvoering.

Met onze boten kunt u een gezins- of familie-uitje organiseren, maar de boten zijn ook geschikt voor een tocht met zakelijke relaties of zelfs als teamuitje. Biesbosch Sloepen Verhuur kan een heel sport- en spel arrangement rondom de boottocht organiseren, maar u kunt de huur van de boot ook beperken tot een relaxte watertocht.

Een relaxte tocht dwars door de grootste zoetwaterdelta van Europa, Nationaal park De Biesbosch. Met zijn geheime watertjes en kreekjes, en zijn prachtige natuur. 

Voor een educatieve dag op het water huurt u een boot van Biesbosch Sloepen Verhuur

Een bijkomstig voordeel bij het huren van een sloep of boot bij Biesbosch Sloepen Verhuur is dat u geen vaarbewijs nodig heeft. De te huren boten en sloepen zijn licht bevaarbaar, u kunt er makkelijk mee navigeren en zij zijn zeer zuinig in het gebruik. 

De boten zien er mooi en schoon uit, en zij zijn voorzien van alles wat u onderweg in De Biesbosch nodig heeft.

Ons bedrijf levert u ook de kaarten met routes, zodat u precies weet waar u met uw boot heen kunt varen. Heeft uzelf ook leuke ideeën omtrent uw boottocht door De Biesbosch, dan legt u deze gewoon aan onze medewerkers voor, en wij helpen u in de uitvoering van uw plannen. Voor info m.b.t. arrangementen en verhuurprijzen bootverhuur Biesbosch, kunt u altijd bellen. Het telefoonnummer is 06-33662043.