Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Alles over Ledub overhemden

Ledub is gericht op de charismatische en elegante man met veel gevoel voor mode. De overhemden refereren naar de mode in het Franse straatbeeld, waarbij kwalitatieve, elegante en artistieke factoren een belangrijke rol spelen.

Elk overhemd wordt ontworpen door gespecialiseerde designers die de meest bijzondere creaties maken. De pasvorm van de overhemden is comfortabel, maar altijd getailleerd.

Het doel van Ledûb

Ledûb sluit geen enkele man buiten, maar zorgt ervoor dat elke man een overhemd kan dragen. Daarom brengt Ledub overhemden uit in verschillende pasvormen. De meeste voorkomende pasvormen die worden uitgebracht door Ledub zijn de pasvormen Slim Fit en Tailored Fit.

Het aanbod van Ledûb

Niet alleen levert Ledûb prachtige kleding. Ledub heeft ook een breed aanbod aan overhemden. Het complete Ledûb aanbod bestaat uit: Ledub business overhemden, Ledub overhemden mouwlengte 7, Ledub smoking overhemden en Ledub strijkvrije overhemden. Kortom, keus genoeg!

Ledub Business overhemden

De Ledub Business overhemden hebben (zoals de naam al doet suggereren) een zakelijke uitstraling. Gehuld in een Ledûb overhemd bent je altijd zakelijk en professioneel gekleed. De overhemden stralen ontzettende eenvoud uit, maar hebben toch een artistiek tintje dat elk zakelijk overhemd bijzonder maakt. Met de Ledub Business overhemden kom je nooit meer saai op je werk aan.

Wil je toch een meer casual outfit? Dat is uiteraard ook mogelijk. Het gaat uiteindelijk om de combinatie die je maakt. Voor een meer casual outfit moet je het overhemd combineren met een jeans of casual colbert. In een handomdraai heb je een informeel outfit.

Ledub overhemden mouwlengte 7

Ledub houdt rekening met de lange mannen. Daarom biedt Ledub zijn overhemden ook aan in mouwlengte 7. Een overhemd met mouwlengte 7 heeft 7 centimeter langere mouwen dan de standaard mouwlengte. Hierdoor sluiten de overhemden niet alleen perfect aan op het lichaam, maar ook op de armen.

De Ledub overhemden zijn voor lange mannen verkrijgbaar in elke stijl, vorm, kleur en print die er is. De overhemden zijn er namelijk in zowel uni als effen overhemden en zowel gestreepte overhemden als geruite overhemden. Zo hoeft de lange man niet alleen meer gehuld te zijn in vormloze gedrochten, maar kan de lange man ook eindelijk weer modieus gekleed op straat komen met unieke en getailleerde overhemden.

Ledub smoking overhemden

Is er een chique diner of galafeest op komst? Bij Ledûb kan je kiezen uit een reeks stralende witte smoking overhemden. Gehuld in een Ledûb overhemd is iedere man altijd een inspirerende verschijning.

Ledub strijkvrije overhemden

Geen zin strijken? Dan ben je bij Ledub aan het goede adres. Ledub heeft een breed assortiment aan strijkvrije overhemden. De Ledub overhemden drogen zonder kreukels en vouwen op.  

Collectie herenkleding Ledûb online bestellen

Benieuwd naar de Ledub overhemden? Niet gek ook. Deze overhemden staan elke man. Jou dus ook! Bekijk de online modecollectie van Ledûb op overhemden.com. De shirtspecialist staat bekend als de grootste aanbieder van overhemden mouwlengte 7 in Nederland.

Het gehele assortiment van de Ledûb overhemden bestaat uit: Ledub business overhemden, Ledub overhemden mouwlengte 7, Ledub smoking overhemden en Ledub strijkvrije overhemden.

 

https://www.overhemden.com