Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

3 Festivals in Nederland in de zomer van 2018

 

Nederland staat bekend als een land waar misschien wel de beste festivals op aarde worden gegeven. Ga jij deze zomer een festival bezoeken? Check dan snel dit bericht.

Deze eer hebben we te danken aan de innovatieve feesten die hier jaarlijks worden gegeven waarbij het begrip party tot het uiterste wordt getrokken. Daarnaast mogen wij in onze handjes knijpen met de zeer hoogwaardige organisaties die ons land kent en die over de hele wereld de meest spectaculaire shows opzetten voor een groot internationaal publiek.

Het is dan ook niet zo heel erg vreemd dat er ieder jaar weer vele festivalbezoekers naar ons land komen om ook een keer te proeven aan de sfeer die wij te bieden hebben. Maar wat zijn nu een aantal van die unieke festivals die je in Nederland kunt bezoeken in de zomer? Wij hebben een aantal namen voor je op een rijtje gezet zodat jij weet waar je dit jaar heen kan voor de beste feesten en een unieke ervaring.

1. Mysteryland

Eén van de festivals in ons land waar je verschillende soorten van elektronische dance muziek kunt horen is Mysteryland. Hier vind je verschillende stages die ieder een eigen sound hosten. Je moet hierbij denken aan dance muziek genres zoals house en hardstyle. Zo kun je dus lekker afwisselen en meerdere soorten muziek ontdekken. Ideaal voor als je met een grote groep op stap gaat en je eigenlijk allemaal net iets anders leuk vindt. Je kunt hier helemaal uit je dak gaan op de vetste tunes.

2. Rebirth

Nog een festival dat al enige tijd zeer in trek is is het Brabantse Rebirth. Zeker de laatste jaren komen hier steeds meer mensen op af om te genieten van intense beats en het festivalseizoen af te trappen. Ook hier kun je genieten van meerdere soorten muziekstijlen, ook naast dance. Hier moet je heel als je echt ouderwets wil feesten en helemaal los wil gaan met je vrienden.

3. Psy-Fi

Houd je van de psychedelische kant van elektronische muziek? Dan zit je in Nederland ook helemaal goed. Wij hosten namelijk één van de grootste psytrance feesten van de wereld. Portigal heeft Boom Festival, Hongarije heeft Ozora Festival en wij hebben Psy-Fi Festival. Samen met dertig duizend andere feestgangers een week lang raven in de Friese bossen. Wat wil je nog meer?