Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Topstallingen | Meer dan een stalling alleen

Meer dan een stalling alleen

Al jaren brachten we onze caravan na de zomerperiode naar een vriend van ons. Hij heeft een grote garage waar we onze caravan in mochten stallen voor €20-, per maand. Heel goedkoop en makkelijk, omdat het maar een kwartiertje rijden is. Door de jaren heen beseften we onszelf dat we het lastiger maken dan het eigenlijk is. We kunnen onze caravan namelijk ook naar een stalling brengen die al het onderhoud voor ons uitvoert en hem klaar maakt voor de vakantie. Dat is gemakkelijker, want normaliter moesten we hem zelf vervoeren naar de plaatselijke garage. Vandaag vertel ik meer over wat een stalling van Topstallingen zoal voor je kan betekenen. Heel veel namelijk!

Ook voor onderhoud

Hoe fijn zou het zijn om uw caravan te stallen en hem ook nog eens te kunnen voorzien van het juiste onderhoud ? Zonder dat u hem hoeft te verplaatsen! Makkelijker kan bijna niet. Daarnaast bent u ook nog eens verzekerd van onderhoud of een reparatie van de beste kwaliteit. Het onderhoud vindt namelijk plaats aan de hand van hele sterke normen van BOVAG. Alle onderhoudsmonteurs zijn ervaren en beschikken over de juiste papieren om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Gebruikt u uw recreatievoertuig niet?

Staat uw recreatievoertuig na de zomermaanden stil in de stalling? Zonde! U zou hem namelijk ook kunnen verhuren aan een andere vakantieganger. Dan heeft u de kosten van de stalling en het onderhoud zo weer terugverdiend. Doordat Topstallingen een samenwerkingsverband heeft met Camptoo kunt u uw caravan of camper gemakkelijk verhuren. Hierbij geniet u van de beste service!

Aangesloten bij BOVAG

Maar waarom kiest u voor stalling en onderhoud voor een stalling van Topstallingen? We maken de voordelen graag inzichtelijk voor u:

  • Meer dan stalling alleen
  • Beveiligde stalling
  • 7 dagen per week halen en brengen
  • BOVAG onderhoud
  • Alle stallingen beschikken over de vereiste vergunningen