Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Met de vrachtwagenreclame van Rextom weet je zeker dat je gezien wordt

Ben je ook actief in het transporteren van goederen en rijd je dagelijks over de wegen met je vrachtwagen? Dan is het misschien wel een idee om een keer gebruik te gaan maken van de vrachtwagenreclame van Rextom. Je moet eigenlijk gewoon gebruik maken van de uren dat je op de weg doorbrengt. Je zult veel wegen betreden en daarmee dus veel te maken hebben met andere weggebruikers in het verkeer. Zij zullen allemaal in een oogopslag jouw vrachtwagen zien rijden en dat is dus het moment waarop jij gebruik kunt maken van het uiterlijk van je wagen. Als je een effen witte of andere kleur wagen hebt waar je in rijdt, zal geen persoon daar aandacht aan besteden. Maar wanneer je juist gebruik maakt van een opvallende samenstelling van de vrachtwagenreclame, zal je zien dat er meer mensen naar de wagen zullen kijken en je merk onbewust in hun brein zullen opslaan.

Onderzoek naar merken en reclame

Uit onderzoek is gebleken dat vrachtwagenreclame er voor kan zorgen dat mensen in hun hoofd een plaatje maken bij jouw merk. Stel men ziet jouw merk een aantal keren onbewust, dan wel niet bewust voorbij komen, zal dit in het brein worden opgeslagen. Als er dan een keer een aankoop moet worden gedaan en er moet worden gekozen tussen jouw merk of een ander merk, dan zal jouw merk de boventoon voeren, omdat je al geprogrammeerd zit in het brein van de persoon. Daarom is het invoeren van vrachtwagenreclame erg verstandig als bedrijf.

Waarom zou je geen gebruik maken van reclame?

En waarom zou je geen gebruik maken van de vrachtwagenreclame? Je bent toch de gehele tijd op de weg aanwezig. Je kunt dan beter het voordeel daarvan nemen en ervoor zorgen dat jouw merk in de gedachte van veel mensen komt te zitten. Op de lange termijn kan je dan dus zorgen voor meer klanten, en dat is nou net wat je wil als bedrijf zijnde. Kijk op de website voor alle soorten van de reclames die er worden aangeboden.