Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Makelaars in Maastricht

Maastricht is een gezellige stad in Limburg . Er zitten veel makelaars in Maastricht in Maastricht is het interessant om makelaar te zijn omdat er veel variatie is tussen de gebouwen en huizen in Maastricht. Makelaar zijn in een gezellige stad is natuurlijk heel anders dan als je in een klein dorpje makelaar bent. Ok is het contact met mensen leuk en afwisselend je zit op kantoor maar gaat afwisselend toch ook naar huizen met de mensen. Hierdoor blijft het werk gevarieerd.

 

Wat doet een makelaar precies?

Een makelaar bemiddeld bij de verkoop, aankoop, huur of verhuur van een woning of kantoor. Als je een woning wit kopen of verkopen helpt de makelaar bij de aankoop of verkoop van het huis. Buiten dit doet een makelaar ook meer zoals onroerend goed beheren of een inkomstenanalyse maken. De taken van een makelaar:

-BOG-makelaar

-Aan en verkoopmakelaar

-Verhuurmakelaar

Een makelaar werkt meestal voor zich zelf en krijgt zo zijn geld. Of ze werken voor een makelaars kantoor. Tijdens zijn werk heeft hij niet alleen te maken met kopers of verkopers, maar ook met juristen, notarissen, verzekeraars, architecten, accountmanagers, hypotheekadviseurs en projectontwikkelaars.

 

Concurrentie van internet

Het internet is een grote concurrent van makelaars geworden doordat mensen steeds meer zelf kunnen uitzoeken via internet vragen ze minder snel een makelaar. Er zijn makelaars die de mogelijkheid aanbieden om een deel van het verkoopproces uit te voeren. Bijvoorbeeld het verzorgen van de foto’s, verkooptekst en ook de rondleidingen voor de geïnteresseerde van het huis. Maar er zijn meer dan genoeg mensen die wel nog een makelaar aanwezig willen hebben bij het hele proces van een huis kopen of verkopen.

https://www.amh-makelaars.nl/