Barracuda diving
Image default
Bedrijven

Een veranda laten plaatsen

Wilt u een terrasoverkapping bouwen voor uw tuin? Of bent u op zoek naar verschillende mogelijkheden van open of gesloten veranda’s? Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten voordat je besluit om een tuinhuis op maat te laten maken.

Het is zeker de moeite waard om een veranda te laten maken. Niet alleen voegt het aan uw huis een meerwaarde toe, het is ook een heerlijke plek om ’s avonds te genieten van een mooie zomerse dag.

Combineer huis en tuin

Wanneer u een hele mooie tuin heeft dan is het heel mooi om de woning en de tuin beter met elkaar te combineren. Je kunt overwegen om een ​​overkapping te bouwen, maar je kunt ook een houten veranda bouwen met een klassiek balkenplafond.

Een veranda kan zowel open als gesloten gemaakt worden. Wilt u een terrasoverkapping met glazen dak, of wilt u het dak automatisch kunnen openen of sluiten? Er zijn veel mogelijkheden

Houten veranda

In de meeste gevallen bouwen we een veranda van hout. Dit heeft te maken met het feit dat hout gemakkelijk te verwerken is en voor veel mensen mooi oogt. We kunnen hem bijvoorbeeld gemakkelijk aan de muur van een huis of garage bouwen.

De houtkeuze heeft een grote invloed op de duurzaamheid, onderhoudsvereisten en prijs. De regel is bijvoorbeeld dat hoe sterker en hoe duurzamer, hoe hoger de kosten. Denk bijvoorbeeld aan zeemeermin of banqueira hardhout. Deze houtsoorten zijn erg hard en vergen daardoor minder onderhoud dan bijvoorbeeld naaldhout.

 

https://handelsondernemingkirkels.nl/tuinhuis-op-maat/