Barracuda diving
Image default
Toerisme

Vakantie Algarve

 

Boek jouw volgende vakantie naar de Algarve! Waarom zou jij op vakantie gaan naar de Algarve? Heel simpel, het is bijna altijd mooi weer! Maar niet alleen dit is een goede reden, ook is het erg goedkoop in vergelijking met andere Europese landen en de stranden doen je denken alsof je buiten Europa op vakantie bent. Kortom al genoeg redenen om een vakantie naar de Algarve te boeken toch?

Meer Redenen om op vakantie te gaan naar de Algarve

1. De prachtige natuur

De Natuur van de Algarve is adembenemend mooi. Je kan tijdens je vakantie in de Algarve prachtige wandelingen maken, fietsen, suppen, surfen en nog veel meer. Wij hebben heel veel leuke activiteiten voor je verzameld tijdens onze vakanties in de Algarve.

2. De heerlijke keuken

De keuken van Portugal is eenvoudig maar erg lekker. Denk bijvoorbeeld aan verse sardines van de grill of heerlijke kip piri piri. Ook aan de vegetariërs onder ons wordt er steeds meer gedacht in de Algarve. Hippe Vegan tentjes schieten de grond uit! De prijzen zijn ook erg fijn, je betaalt gerust maar €30,00 wanneer je met zijn tweeën uit eten gaat. Wil jij iedere dag uit eten? Ga dan zeker op vakantie naar de Algarve er zijn zoveel leuke restaurants!

3.Het verschil van Reizen

Tijdens onze vakantie in de Algarve viel het ons op hoeveel toeristen er met een camper of omgetoverde bus waren. Heb jij plannen om eens een roadtrip te maken? Doe dit dan zeker naar Portugal en zorg dat je tijdens je vakantie zeker twee weken in de Algarve kan doorbrengen.

4.Accommodaties voor vakantie Algarve

Wil jij op vakantie naar de Algarve maar weet jij nog niet naar welke plek dan helpen wij je graag. Wat dacht je van een tipi tent, een villa aan een meer, een chalet, of een fantastisch klein huisje? Start je vakantie naar Algarve goed met www.algarvetips.nl jouw persoonlijke reis gids.

Vakantie Algarve met huurauto?

Als je naar de Algarve op vakantie gaat vlieg je het beste naar Faro. Je kan hier een auto huren bij Luz Car of met het openbaar vervoer verder reizen. Vanaf het vliegveld neem je voor nog geen €12,00 een taxi naar het station. Vanaf Faro naar Bijvoorbeeld Lagos kost een treinkaartje ongeveer €7,50. Toch raden wij een huurauto aan, want wil jij tijdens je vakantie in de Algarve zoveel mogelijk ontdekken dan doe je dat op deze manier! Ontdek de Algarve met ons!

http://www.algarvetips.nl/vakantie-algarve/