Barracuda diving
Image default
Toerisme

Outdoor lasergamen. Ook in de zomer?

De dagen worden weer langer, warmer en prettiger. Tijd om naar buiten te gaan dus. De binnenactiviteiten komen weer op een lager pitje en plots worden de badminton setjes afgestoft voor een potje op de camping. Tegenwoordig kan er echter steeds meer buiten wat ook binnen kan. Zelfs lasergamen buiten bij daglicht is een plausibele optie geworden. Wist je dat je zelfs bij daglicht lasers kunt schieten over tientallen meters?

Lasergamen in een parkje

Hierdoor is lasergamen niet alleen een goede optie voor in de avond, of in een donker bos, maar ook gewoon midden op de dag in bijvoorbeeld een parkje. Pas wel op met de fonteinen, want vaak houden ze niet heel erg van water. Het enige wat je in een parkje nodig hebt is een plek met niet al te veel voorbijgangers die je omver kunt lopen en daarnaast wil je vooral een locatie met voldoende obstakels om dekking achter te zoeken. Hiervoor volstaat een klein struikje in principe al. Je hoeft immers alleen maar te schuilen van onschuldig infraroodstralen en je hoeft niet ineens bijvoorbeeld voor verfkogels te duiken. Dat maakt een lasergame set huren vaak zo’n goede optie voor feestjes buiten.

Onbeperkt plezier

Een ander voordeel is dat je in principe onbeperkt kunt spelen. Als je op een locatie binnen gaat lasergamen, sta je binnen het uur weer buiten en meestal heb je net een kwartiertje gespeeld. Bij het huren van een lasergame kun je zo lang doorspelen als je wil en als je wilt kun je elke locatie uitproberen. Dat maakt het allemaal veel leuker, zeker als je je bedenkt dat je dan ook nog van het mooie weer kunt genieten.

 

Heb je dus binnenkort iets te doen waarbij nog een activiteit moet worden bedacht? Overweeg dan vooral eens een lasergame te huren. Het is vaak weinig moeite en het kost ook niet de wereld. Veel plezier!

 

https://hurenbijdaniek.nl/lasergame-huren/