Barracuda diving
Image default
Toerisme

Groepsaccommodatie in Brabant: uniek verblijf tot dertig personen

Bent u op zoek naar een ruime groepsaccommodatie in Brabant? Dan bent u welkom in De Pastorie. Niet alleen biedt deze ruime accommodatie een logeeradres voor groepen tot dertig personen, het betreft ook nog eens een unieke ervaring. U zult namelijk verblijven in de voormalige pastoorswoning in het landelijke dorpje Lage Mierde. Dit historische pand is volledig gerenoveerd. Moderne gemakken gaan hier hand in hand met een authentieke sfeer, wat bijdraagt aan een unieke logeerervaring. Deze groepsaccommodatie in Brabant leent zich goed voor verblijven met families of vriendengroepen maar ook voor zakelijk gebruik.

Faciliteiten van deze groepsaccommodatie

De Pastorie bestaat uit warm ingerichte ruimtes verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. De hoger gelegen verdiepingen zijn te bereiken via de oude trap of met de moderne personenlift. Dit maakt alle etages goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Het pand is daarbij grotendeels drempelvrij en heeft brede doorgangen. Er zijn een aantal hoog-laag bedden en aangepaste toiletten en douches die deze accommodatie erg rolstoelvriendelijk maken. Ook de tuinen zijn met de rolstoel goed te bereiken. Naast een gezellige woonkamer beschikt De Pastorie over een ruime woonkeuken met uitzicht op de tuinen. Het vertrek dat voorheen dienstdeed als ontvangstkamer van de pastoor, is nu een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als speelkamer voor de jongere gasten of als vergaderruimte bij zakelijk gebruik.

Landelijke ligging

Een verblijf in deze groepsaccommodatie in Brabant brengt u naar het platteland van de provincie. De akkerlanden en weides wisselen zich af met bossen, heide en vennen. Een heel geschikte plek dus om er met de fiets of al wandelend op uit te trekken. Er zijn tal van kleine en grote plaatsen in de omgeving die een bezoekje waard zijn. Daarnaast is de ligging van De Pastorie ook uitstekend voor als u een bezoek wilt brengen aan safaripark Beekse Bergen of attractiepark de Efteling.

https://depastorielagemierde.nl