Barracuda diving
Image default
Toerisme

Kom tot rust bij de mooiste camperplaats in Zeeland

Bent u op zoek naar een camperplaats in Zeeland die omringd is door de natuur? Reserveer dan nu een standplaats of chalet bij Camping Weltevreden. Deze camping is gelegen bij Walcheren, nabij het schoonste strand van Nederland. De omgeving met schitterende fiets- en wandelpaden en fietsverhuur maakt deze camping een geschikte plek om er even tussenuit te gaan. Kom tot ontspanning op één van de campingplekken in de natuur.

Kampeer in de natuur en komt tot rust

Wanneer u wel toe bent aan een vakantie of er een paar nachtjes ertussenuit wilt, bent u bij Camping Weltevreden aan het juiste adres. U kunt kiezen voor een camperplaats of een tentplaats op deze mooie camping in Zeeland. De basis kampeerplaatsen zijn verdeeld in veldjes van zes en hebben de volgende eigenschappen:

  • Gemiddeld 90 vierkante meter groot.
  • Voorzien van 6 ampère stroom.
  • Voorzien van water en een waterafvoer.
  • Beschikt over een eigen parkeerplaats.
  • Geschikt voor maximaal één gezin per plaats.

Een chalet aan de rand van Zoutelande

Bij Camping Weltevreden zijn er verschillende soorten chalets te huur. Of u nu met 4, 5 of 6 personen bent, u vindt hier voor elk gezelschap een mooie chalet. Deze chalets zijn geschikt voor de vakantieganger die wil genieten van de mooie natuur, maar ook van de luxe uitstraling van een chalet. De chalets zijn gelegen aan de rand van Zoutelande en we hebben een mooie natuurlijke omgeving om in te wandelen en fietsen.

Kom genieten op Camping Weltevreden

Voor een camperplaats in het mooiste stukje van Zeeland bent u bij Camping Weltevreden aan het juiste adres. Geniet van al het moois dat Zeeland te bieden heeft en kom even helemaal tot rust. Er zijn verschillende activiteiten op de camping zelf, maar er is ook genoeg te doen in de omgeving. Ga eropuit met de fiets of wandel door de duinen bij het strand van Zoutelande. Reserveer nu uw camperplaats in het zonnige Zeeland. Er is altijd wel iets te doen!

http://campingweltevreden.nl