Barracuda diving
Image default
Toerisme

Kom tot beslissingen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Wanneer u gaat vergaderen, kunt u dat het best doen op een inspirerende locatie. Gewoon op kantoor of in een sfeerloos hotel werkt meestal niet. Daarom is het een aanrader om te vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant: De Buitenhorst. Dit is de perfecte omgeving om weg van alle stress en zonder tijdsdruk te vergaderen. Hier vindt u drie verschillende vergaderruimtes: De Hei, die plaats biedt aan 30 personen, De Bosrand voor 40 personen en de Bonte Koe, een zaal voor maximaal 50 personen. De ruimtes kunnen ook gecombineerd worden.

Vergaderarrangementen op maat op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

De Buitenhorst heeft diverse arrangementen op maat voor een succesvolle vergadersessie. U heeft de complete vrijheid voor het invullen van zo’n arrangement. Op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant hebben zijn de mogelijkheden eindeloos. U bepaalt hoe uw arrangement eruitziet. U bent bij alle arrangementen voorzien van alles dat u nodig heeft. Niet alleen van praktische voorzieningen als internet en audiovisuele middelen, maar ook wordt er gezorgd voor koffie en thee, een lunch en als u langer blijft een diner. Daarna heeft u de mogelijkheid om te overnachten op het Brabantse platteland. Wanneer u gaat vergaderen op de Buitenhorst, wordt u op en top verzorgd.

Het nuttige en aangename combineren op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Ga voor nuttig én aangenaam op een van de meest inspirerende en bijzondere vergaderlocaties in Brabant. In de inspirerende Brabantse plattelandsomgeving lukt het doorhakken van knopen zeker. Maar na de zware vergadersessies laadt u de batterij weer op in de luxe wellnessfaciliteiten op het terrein van De Buitenhorst. Hier vindt u namelijk een heerlijke sauna en een Turks stoombad. Geniet daarna van de ruime buitenwhirlpool, die ruimte biedt voor 8 personen. Dat is puur genieten na een lange dag vergaderen of cursussen volgen. Ook fijn is dat het Brabantse platteland voldoende privacy biedt. In de weidse omgeving is er niemand die u ziet!