Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Maatwerk jachtzeilen laten maken

Ben je in het bezit van een zeilschip, maar kun je deze niet meer gebruiken omdat het jachtzeil kapot is? Laat dan een nieuw jachtzeil maken bij Van Vliet Zeilen. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in het maken, uitbreiden en vervangen van diverse soorten jachtzeilen. Ze zorgen voor maatwerk, waarbij de wensen van de klant centraal staan. In hun zeilmakerij creëren ze diverse soorten ontwerpen, waarvoor ze de modernste ontwerptechnologie gebruiken. Alle werkzaamheden worden in eigen huis uitgevoerd. Je kunt tevens langsgaan bij Van Vliet Zeilen, die op 30 minuten rijden vanaf Rotterdam gevestigd zijn, in Middelharnis. In hun zeilmakerij kun je met eigen ogen zien hoe de zeilen gefabriceerd worden.

Welke jachtzeilen produceert deze specialist?

Wanneer je voor Van Vliet Zeilen kiest voor het fabriceren en op maat maken van jachtzeilen, ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Ze hebben jarenlange ervaring en veel expertise in huis. Dit betekent dat ze zeilen creëren die bestand zijn tegen regen, wind en andere slechte weersomstandigheden. Daarnaast heb je de keuze uit diverse soorten zeilen. Wil je bijvoorbeeld een groot zeil laten maken of heb je juist een kleiner zeil nodig? Het is allemaal mogelijk! Daarnaast maken ze ook zeilen van verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan jachtzeilen gemaakt van geweven doek, laminaatzeil en zeilen speciaal voor zeilwedstrijden. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je profiteert altijd van uitstekende kwaliteit en service.

Stel je vragen of vraag direct een offerte aan

Wanneer je meer informatie wilt over de mogelijkheden van Van Vliet Zeilen neem je eenvoudig contact met hen op. Ze helpen je graag verder met al je vragen! Je vindt de contactgegevens op de website van deze specialist. Het is tevens mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Op deze manier krijg je een overzicht van de kosten en weet je wat je kunt verwachten als je een jachtzeil gaat kopen.

https://www.vanvlietzeilen.nl/