Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij een bowling in Breda heb je verschillende eetmogelijkheden

Wil je gezellig bijkletsen met je vrienden? Dan is het een leuk idee om nog eens met zijn allen naar een bowling in Breda te gaan. Reserveer daarom je bowlingbaan van Lot66. Hier reserveer je online een moderne en mooi aangeklede baan. Hierbij kies je eenvoudig het tijdstip en het aantal deelnemers. Hebben jullie na het bowlen honger? Geen probleem! Het bowlingcentrum beschikt over een uitgebreid restaurant met diverse mogelijkheden, zoals een steengrill en funcooking. Kan je tussen al dat lekkers maar niet kiezen? Reserveer dan een buffet. Wil je voor het bowlen naar een escape room in Breda? Dat kan ook!

Ontsnap binnen 66 minuten uit een escape room in Breda

Wil je een originele teambuilding of gewoon een gezellige activiteit met vrienden? Denk dan eens aan een escape room. Het is een spannende activiteit waar jong en oud aan kan deelnemen. Wil je daarom graag eens een escape room in Breda doen en nadien naar de bowling? Kom dan naar Lot66. Dit leisure centrum beschikt over een escape room in casinostijl. Bij deze escape is het de bedoeling dat je met je groep doormiddel van puzzels op zoek gaat naar de eigendomsakte van Lot66. Op die manier red je Lot66 van ondergang! Jullie krijgen 66 minuten de tijd om deze taak te volbrengen. Ontsnap jij uit de escape room? Reserveer dan snel deze activiteit online.

Beleef een onvergetelijke dag met je collega’s bij een bowling in Breda

Wil je samen met je collega’s een onvergetelijke dag beleven? Bekijk dan het aanbod van Lot66. Hier vind je leuke activiteiten, zoals een escape room, karting en bowling in Breda. Daarbij heb je de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Starten jullie je dag met ontsnappen uit een spannende escape room en eindigen jullie met een ontspannen partijtje bowling? Of willen jullie juist tegen elkaar racen op de kartbaan? Geen probleem! Je reserveert alle activiteiten eenvoudig online. Uiteraard wil je op het einde van het personeelsuitje geen lege magen hebben. Ook daarvoor heeft Lot66 de gepaste oplossing. Er zijn verschillende buffetten en catering mogelijk. Reserveer alles online of vraag telefonisch naar de mogelijkheden.