Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze feestlocatie in Zuid-Holland biedt allerlei mogelijkheden

Organiseert u het volgende personeelsuitje? Of plant u een verjaardagsfeestje of een bruiloft? Neem uw gezelschap mee naar Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk. Deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland biedt genoeg mogelijkheden voor leuke uitjes. U heeft de keuze uit twee verschillende feestzalen die u voor een dagdeel of meerdere dagen kunt huren. Daarnaast vult u eenvoudig een dag met de spetterende activiteiten bij dit centrum. U stelt zelf het arrangement samen zodat u van tevoren precies weet wat u uitgeeft. Bovendien parkeren u en uw gasten gratis bij deze evenementenhal!

Wat dit bedrijf u allemaal aanbiedt

Deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland biedt allerlei mogelijkheden voor leuke uitjes. Ga bijvoorbeeld los op de kartbaan voor een onvergetelijk personeelsuitje of ontdek de midgetgolfbaan met wel vijf verschillende thema’s. Een potje lasergamen of een spannende escaperoom, bij deze locatie vindt u spetterende activiteiten om een dag mee te vullen. Bij dit partycentrum kunt u echter ook diverse bijeenkomsten met veel gasten plannen. Organiseer een beurs of een bruiloft in een van de zalen.

Bij deze locatie boekt u een arrangement op maat

U bepaalt zelf hoe uw dag eruit komt te zien. De sfeervolle feestzalen zijn bijvoorbeeld voor een dagdeel of meerdere dagen beschikbaar. Daarnaast boekt u op deze locatie een arrangement voor consumpties op basis van het aantal gasten, zodat u niet meer betaalt dan nodig. Deze feestlocatie in Zuid-Holland is bovendien uitstekend bereikbaar met de auto en u parkeert de hele dag gratis.

Plan samen met deze expert een geweldige dag

U plant zelf of in samenwerking met dit partycentrum in de regio Zuid-Holland leuke uitjes voor jong en oud. Van personeelsuitjes tot verjaardagen, u vindt bij Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk voor iedereen iets leuks. Bent u geïnteresseerd in deze locatie? Neem dan contact op met dit feestcentrum om te informeren naar de mogelijkheden.