Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Een caravan mover voor een scherpe prijs

Van caravans tot aan kampeeruitrustingen en van campers tot aan vouwwagens. U kiest bij Caravancentrum Waterland uit een ruim aanbod dat volledig gecertifieerd is. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan een caravan mover? Het gemak van een caravan mover ervaart u op de camping en bij u op de oprit, maar ook op los zand, modder, nat gras of kuilen. Terwijl uw medekampeerders of buurman met veel moeite de caravan op de juiste plek probeert te krijgen, bestuurt u ontspannen in een stoel uw eigen caravan. Bekijk het assortiment in de aanbieding online, waar u bijvoorbeeld ook verschillende caravan occasions voor een mooie prijs koopt.

PACK-keuringen aan caravan occasions

U wilt graag een tweedehands caravan kopen. Of uw huidige model laten repareren of voorzien van een onderhoudsbeurt. Bent u al bekend met de rijk uitgeruste werkplaats van Caravancentrum Waterland? In deze moderne werkplaats zijn meerdere bruggen en remmentestbanken aanwezig. Goed opgeleide monteurs voeren op alle merken onderhoud en reparaties uit. Maar bij dit bedrijf kunt u ook terecht voor PACK-keuringen op caravan occasions. En bent u nog op zoek naar een caravan mover? Dit caravancentrum levert alle denkbare merken. Een keuring is niet verplicht, de BOVAG en FOCWA adviseert om de twee jaar een onderhoudsbeurt voor uw caravan. Denk hierbij aan een vochtmeting, chassiscontrole en het opschonen van de remtrommels. Bij vele kilometers is een tussentijdse onderhoudsbeurt of pack keuring geen overbodige luxe.

Verkoop van caravan occasions sinds 1978

Een groot aanbod aan caravan movers. Dat is waar u verzekerd van bent. Als u op zoek bent naar een nieuwe caravan wilt u natuurlijk goed geholpen worden. Het is immers een aankoop die u niet dagelijks doet. Kom daarom eens langs in de showroom van Caravancentrum Waterland. Dit bedrijf verkoopt een breed scala aan caravan occasions sinds 1978. Voor hoeveel personen zoekt u een caravan? En heeft u daarbij verschillende accessoires nodig, zoals een caravan mover, fietsendrager en een kook- en campingkast? Geef uw wensen door tijdens een bezoek aan de showroom. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom tussen 09:00 – 17:00 uur. Viert u de volgende vakantie in uw gloednieuwe caravan?