Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Ideeën voor de scouting

Bij de scouting is er van alles te doen. De kinderen leren allerlei skills die later zeker nog eens van pas kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan touwen knopen, bruggen maken of een vuurtje stoken. Daarnaast wordt er ook vaak gewoon gespeeld. Gewoon tikkertje, verstoppertje of bijvoorbeeld levend stratego. Soms wil je echter ook wel eens uitpakken met de bevers, welpen of scouts. Dan boek je eens een leuke activiteit op de scoutinglocatie. In dit blog vertellen wij je waarom je zeker eens moet kiezen voor Archery tag.

Wat is archery tag

Archery tag is een spelsoort die een beetje lijkt op bijvoorbeeld paintball, airsoft of lasergamen. Het verschil hierbij is wel dat de munitie schaarser is en dat het mikken moeilijker gaat. Je speelt namelijk met pijl en boog. Je verdeelt het spel in twee delen en vanaf je eigen kant beschiet je de tegenstander. Zo wordt het ook een soort trefbal als het ware.

Is archery tag veilig?

Het is volledig veilig om archery tag te spelen. Ook kinderen van een jaar of 10 kunnen vaak al prima overweg met een pijl en boog. Dat maakt archery tag geschikt voor allerhande activiteiten. Van bedrijfsuitje tot kinderfeestje en van familiedag tot scoutingactiviteit. Je speelt weliswaar met pijl en boog, maar de punten zijn zacht en alle deelnemers dragen een beschermend masker om het gezicht te beschermen. Dat maakt archery tag een stuk minder gevaarlijk dan het klinkt

Ideaal voor een scouting

Archery tag is bij uitstek een leuke activiteit voor buiten. Dat maakt archery tag ook zo geschikt voor een scouting. Een bos is namelijk de ideale locatie voor archery tag. Daarbij past het spelen met pijl en boog ook heel goed in het scouting stramien. Nou kun je kiezen om een dure set te kopen voor jouw scouting maar je zou het ook goed een keer kunnen proberen door archery tag te huren. Dit is relatief goedkoop en makkelijk geregeld. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en voorwaarden.

https://archerytagsethuren.nl/

Gerelateerde artikelen

Een dartbord is makkelijk om online te kopen

Topmerken beschikbaar wanneer u hier een naaimachine wilt kopen

Ballonvaren in de ochtend