Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Altijd snel onderweg wanneer u een Brompton vouwfiets gaat kopen

Bent u regelmatig aan het reizen voor uw werk? En zit u veel in de trein? Ga dan een Brompton vouwfiets kopen bij een specialist als ZwaanBikes. Deze vouwfiets is in slechts 20 seconden in- en uit te vouwen, waardoor u altijd snel onderweg bent. Daarnaast mag deze vouwfiets volledig gratis mee met de trein, zelfs tijdens de spits! De fiets is voorzien van een unieke laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat het frame niet kan roesten en dat u dus lang plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u gaat kopen. De vouwfiets voorzien van een bagagedrager, spatbord of ander stuur? De specialist biedt u verschillende opties om de vouwfiets volledig aan te passen aan uw wensen. Ook voor onderhoud aan uw Brompton vouwfiets zit u hier goed.

Een Brompton vouwfiets kopen doet u bij de specialist

Wilt u een Brompton vouwfiets kopen? Dan gaat u naar een specialist. ZwaanBikes helpt u in dit geval graag verder. Deze specialist heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het samenstellen, opknappen en verkopen van allerlei verschillende fietsen. Hierdoor vindt u gegarandeerd de Brompton vouwfiets die volledig aansluit bij uw wensen. De Brompton vouwfiets kunt u kopen met bijvoorbeeld een specifiek zadel, een aangepast stuur, bagagedrager en spatbord. Vindt u een nieuwe vouwfiets een te grote investering? Geen probleem, bij deze specialist vindt u ook een ruim aanbod aan gebruikte fietsen. Zo bieden zij voor elk budget een oplossing. 

Bij deze specialist vindt u gegarandeerd de Brompton vouwfiets die u wilt kopen

Bent u veel onderweg en wilt u nog sneller uw reis vervolgen? Kies er dan voor om een Brompton vouwfiets te kopen bij Zwaanbikes. Binnen een mum van tijd vouwt u deze gemakkelijk in en uit en neemt u deze overal naar toe. Wist u dat deze zelfs gratis mee mag in de trein, zelfs tijdens de spits? Hierdoor is een vouwfiets ideaal als u een forens bent. Maar waarom zou u de Brompton vouwfiets kopen? De vouwfietsen van dit merk staan bekend om hun uitstekende bouwkwaliteit. Brompton richt zich al jaren op innovatie en het continu verbeteren van hun producten. Dit is waarom u altijd een vouwfiets van de beste kwaliteit ontvangt.