Barracuda diving
Image default
Hobby en vrije tijd

Dagje weg met kinderen? Dit vogelpark is de ideale bestemming

Wat zijn de beste belevenissen voor een dagje weg met kinderen? Dieren bekijken en spelen in de speeltuin staan meestal bovenaan de wensenlijst. Vogelpark Avifauna heeft het allebei en is daarom een perfecte bestemming voor een dagje weg met het gezin. Je wandelt er tussen de prachtig gekleurde vogels door en leert ondertussen van alles over hun leefgebied. Daarna kun je je uitleven in de enorme speeltuin, die zowel een buiten- als binnengedeelte heeft. Een dagje weg met het gezin is niet compleet zonder een lekkere maaltijd of snack tussendoor. Ook daarvoor heeft Vogelpark Avifauna genoeg mogelijkheden.

Vlakbij de dieren tijdens een dagje weg met het gezin

In Vogelpark Avifauna kun je vlakbij de dieren komen. Help mee bij het voeren van de Australische lori’s en wandel vlak langs de mooie roze flamingo’s. Tijdens de vogeldemonstraties scheren de vogels vlak langs je en kun je ze van dichtbij bekijken. Wist je trouwens dat Avifauna veel meer dieren heeft? Loop tijdens je dagje weg met kinderen maar eens door het Afrika gebied. Daar leven de halfaapjes, die erg nieuwsgierig zijn en graag even bij je komen kijken. In de Oosterse tuin proef je de sfeer van China en kun je naast bijzondere vogels ook rode panda’s tegenkomen.

Leuk en leerzaam

Tijdens een dagje weg met kinderen in Vogelpark Avifauna wordt er ongemerkt veel geleerd. Daarom is het park perfect geschikt voor een dagje weg met het gezin. Bekijk voor je bezoek even het dagprogramma waarop je alle tijden van de vogeldemonstraties en voedermomenten vindt. Hierop staan ook de openingstijden van de restaurants in het park. Wil je een kaartje kopen voor je dagje weg met kinderen? Dat doe je gemakkelijk online. Natuurlijk kun je ook op de dag van je bezoek bij de kassa terecht. Vogelpark Avifauna is elke dag open van 9.00 uur tot 18.00 uur. Parkeren is er altijd gratis.

Gerelateerde artikelen

Op wereldreis motor rijden en duiken

Na een bezoekje aan deze fietsenmaker fietst u veilig rond in Breda

Bij een bowling in Breda heb je verschillende eetmogelijkheden