Barracuda diving
Image default
Onderwijs

Volg nu een opleiding voor pedicure

Geef je zelf regelmatig een pedicure behandeling en je bent ervan verzekerd dat  je tevreden voetjes hebt. Het is belangrijk je voeten te verwennen door middel van een pedicure behandeling. Onze voeten dragen ons overal naar toe en zijn ook toe aan ontspanning. Door een handige opleiding voor pedicure te volgen kun je jouw voeten zelf een verwen beurt geven. Je kunt na afronding van de opleiding voor pedicure ook een klanten kring opbouwen, waardoor je extra inkomen hebt, maar ook een eigen onderneming kunt starten. Tijdens de opleiding voor pedicure leer je welke klachten het meest voorkomen. Denk maar aan eeltplekken en ingroeiende nagels.

Wat leer je nog meer bij een pedicure opleiding?

Naast de veel voorkomende klachten leer je tijdens de opleiding voor pedicure ook wat standafwijkingen zijn van de voet en leer je huid aandoeningen herkennen. Tijdens de opleiding voor pedicure leer je welke klachten door jou behandeld mogen worden en bij welke klachten je jouw cliënt zou moeten door verwijzen. Als je eenmaal in het bezit bent van je pedicure diploma, kun je als pedicurist vele kanten uit. Als je wilt kan je n een pedicure opleiding een eigen praktijk oprichten en pedicure behandelingen aan huis doen. In deze tijd van corona is het handig om zulke praktijken thuis te kunnen doen. Tijdens de opleiding voor pedicure krijg je persoonlijke aandacht en ben je verzekerd van praktijkgericht onderwijs.

Wat krijg je nog meer bij een opleing voor pedicure?

Je krijgt natuurlijk al het studiemateriaal dat nodig is om deze opleiding te voor volgen voor pedicuren. Het kan zijn dat je sommie dingen zelf moet aanschaffen, maar dat zijn de kleine dingetjes.Bij het volgen van de opleiding voor pedicure wordt je voorzien van een zeer  uitgebreid materialmen en producten set. De examens van de opleiding voor pedicure worden afgenomen door een erkend examenbureau en bestaat uit vier theorie examen waarvan een voor proeve van bekwaamheid en een criteriumgericht interview ondernemersvaardigheden

Neem contact op met ons, indien je nog vragen hebt over de opleiding pedicure.