Barracuda diving
Image default
Beauty en verzorging

Verschillende SheaMoisture producten op een rij

Veel mensen vinden dat het haarverzorgingsmerk SheaMoisture zich richt op zwarte vrouwen, vooral door het gebruik van zinnen als ‘Harness your inner ‘nga’ in hun advertenties. Ondanks al deze kritiek moest het bedrijf zijn slogan veranderen van ‘New haircare for a new you’ in ‘New loo for a new you’ in reactie op deze kritiek. Ook de afgelopen jaren heeft het bedrijf kritiek gekregen. Mensen vinden dat het vooral gericht is op zwarte vrouwen. Ondanks dit alles denken wij dat het merk een geweldige keuze is voor zwarte vrouwen die hun natuurlijke haar willen verzorgen. Als je je afvraagt welke Shea Moisture Hair Care producten het kopen waard zijn en welke SheaMoisture haarproducten er allemaal zijn. 

Wat er goed aan is

Wij houden van dit merk vanwege het brede assortiment. Alles wat je nodig hebt om je natuurlijke haar te verzorgen is hier te vinden, van reinigingsproducten tot stylingproducten. Dit is vooral handig als je een specifiek product zoekt en het niet kunt vinden. Als je echt droog haar hebt, is SheaMoisture misschien een goede keuze vanwege de rijke formule. U kunt minder van dit product gebruiken en toch uw haar hydrateren zonder het te verzwaren. We waarderen ook dat dit bedrijf gecertificeerd biologisch en wreedheid-vrij is. Dit betekent dat ze geen synthetische ingrediënten gebruiken en het leven van dieren respecteren. Wij vinden dit vooral lovenswaardig omdat het niet eenvoudig is om een merk te vinden dat het milieu en dieren respecteert.

SheaMoisture Conditioner

Wij raden de Coconut & Hibiscus Curl & Shine Conditioner aan voor mensen met droog haar. Deze conditioner is zeer hydraterend en vochtinbrengend, dus het hydrateert je haar en voorkomt dat het te pluizig wordt. Het heeft ook een heerlijke kokosgeur. Je kunt deze conditioner lang gebruiken dankzij de grote fles. Je kunt hem ook gebruiken als leave-in conditioner en als ontwarrende conditioner als je dat wilt.

Kortom

SheaMoisture, een bekend haarverzorgingsbedrijf dat zich richt op zwarte vrouwen en vooral op natuurlijk haar, is een zeer populair merk geworden. Veel mensen vinden de advertenties van SheaMoisture racistisch, maar wij vinden dat als je droog haar hebt, je een aantal van hun producten moet proberen. Je moet een aantal van hun producten proberen en het zelf zien! Deze shampoo is zeer hydraterend en dik, dus het zal je haar hydrateren en voorkomen dat het te pluizig wordt. Hij is verkrijgbaar in een grote fles, dus je kunt hem zowel als bodywash als haarwas gebruiken. Omdat het zo hydraterend is, is de SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Conditioner ook uitstekend voor droog haar. De SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Conditioner is ook geweldig voor droog haar. Het is zeer hydraterend, dus het zal je haar hydrateren en voorkomen dat het te pluizig wordt. Deze conditioner kan lang gebruikt worden, want hij zit in een grote fles. Bezoek de website van My Hair shop voor alle producten van SheaMoisture. Dezelfde website verkoopt ook reguliere producten en merken als BioSilk.

https://www.myhairshop.nl/