Barracuda diving
Image default
Beauty en verzorging

Koreaanse 2021 trends

De top 3 Korea 2021-trends die de wereld beïnvloeden

 

Wat is de 21e eeuw?

De 21e eeuw heeft een grote verandering in de manier van leven gezien. De wereld is nu meer verbonden dan ooit tevoren, mensen hebben toegang tot wereldnieuws in realtime en de kloof tussen arm en rijk is groter geworden. Dit betekent echter niet dat alle vooruitgang is geboekt.

Technologische innovaties hebben grote verschuivingen in de samenleving teweeggebracht, maar er zijn ook enkele negatieve gevolgen die vandaag de dag nog steeds door veel mensen worden gevoeld. We zien dit bij veel technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie of blockchain die ook als een opkomende trend kunnen worden gezien.

1. Biotech-revolutie

De Koreaanse biotech-industrie staat aan de vooravond van een ongekende revolutie.

De Koreaanse biotech-industrie wordt traditioneel gedomineerd door grote bedrijven, die traditioneel gedijen zonder veel concurrentie. Recente veranderingen in de markt hebben echter de groei van nieuwe startups aangemoedigd.

2. Groei van het Korean Tech Ecosysteem in Silicon Valley

Het is geen geheim dat de Koreaanse entertainmentindustrie de laatste jaren een enorme bloei doormaakt en nu Hollywood overneemt.

De Koreaanse popcultuurexplosie in Hollywood is al geruime tijd aan de gang. Koreaanse artiesten zoals Psy, Big Bang en Wonder Girls hebben al hun weg gevonden naar de Amerikaanse mainstream, maar meer recentelijk hebben we een toegenomen belangstelling gezien van iconische Amerikaanse acteurs zoals Leonardo DiCaprio en Sandra Bullock, die allemaal geïnteresseerd zijn in het bloeiende entertainment van Zuid-Korea industrie.

Tech startups in Silicon Valley exploderen ook. Alleen al de top-tech-startups in Silicon Valley hebben in 2016 $ 11 miljard USD opgehaald en tegen 2020 zal het naar verwachting $ 30 miljard USD waard zijn. Dit jaar zullen we zien dat meer gevestigde Silicon Valley kantoren openen in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea

Koreaanse huidverzorgingsindustrieTerwijl de make-up- en schoonheidsindustrie bloeit in Zuid-Korea, is de Koreaanse huidverzorgingsindustrie ook booming. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om voor hun huid te zorgen en oplossingen te vinden voor verschillende huidproblemen.

3. Koreaanse huidverzorgingsindustrie

Terwijl de make-up- en schoonheidsindustrie bloeit in Zuid-Korea, is de Koreaanse huidverzorgingsindustrie ook booming. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om voor hun huid te zorgen en oplossingen te vinden voor verschillende huidproblemen.

De uitdrukking “Korean skincare” is niet zo bekend als, laten we zeggen, “Koreaanse make-up”, maar het heeft niettemin een aanzienlijke impact gehad op de schoonheidswereld. Wat is Koreaanse huidverzorging? Waarin verschilt het van andere soorten huidverzorging? En wat moeten consumenten weten over deze groeiende trend?

De groei van de Koreaanse huidverzorgingsindustrie wordt aangedreven door: 1) een toename van de vraag naar hoogwaardige cosmeticaproducten merken zoals Pyunkang Yul; 2) een verandering in hoe vrouwen naar schoonheid kijken; 3) een toename van de vraag naar zelfzorg

https://www.kocosmo.nl/