Barracuda diving
Image default
Beauty en verzorging

Cursus wimperextensions

Cursus wimperextensions

Overal ter wereld lopen er dagelijks wel dames rond met wimperextensions. Het is nu eenmaal een mode trend van deze tijd want iedere dame wilt wel rondlopen met mooie, lange en volle wimpers die haar ogen en gezicht een mooiere uitstraling geven. Niet iedereen is gezegend met natuurlijke volle wimpers, maar gelukkig kan zo een dame wimperextensions aanbrengen. Het plaatsen van wimperextensions vergt wel wat tijd en het laten plaatsen kost ook wel wat.

Een wimper cursus is bestemd voor elke moderne modieuze dame die op een professionele manier wimperextensions wilt plaatsen voor zichzelf, maar ook als ze van plan is om een beauty salon te openen zodat ze professioneel wimperextensions kan plaatsen voor haar klanten.

Wat is een One by one wimperextensions cursus?

Wimperextensions worden door middel van verschillende technieken professioneel aangebracht. In deze moderne tijd zijn wimperextensions onmisbaar voor de moderne modieuze dames die voor hooguit zes weken willen rondlopen met mooie wimpers die de uitstraling geven van opgemaakte ogen zonder dat je elke dag een wimperkruller en mascara hoeft te gebruiken.

De cursus one by one is een wimperextension techniek waarbij je leert om met een speciale lijm haartje bij haartje of per plukje een wimperextension te bevestigen aan de natuurlijke wimperhaartjes. Als je nu zin heb in opvallende of juist een natuurlijke uitstraling met de one by one techniek kun je zelfs bepalen hoe vol, hoe kort of lang je je eigen wimpers wilt hebben, zelfs de kleuren zwart of bruin zijn mogelijk om te plaatsen. Met deze techniek ben je in een oogopslag verzekerd om op te staan of uit huis te gaan met een chique en glamoureuze uitstraling zonder dat je teveel tijd hoeft te stoppen in het aanbrengen van oog make-up. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een wimper cursus dan kun je alle informatie vinden via de website van droomwimpers.nl.

Wat zijn de voordelen en nadelen van wimperextensions?

Hoewel wimperextensions heel populair is onder de modieuze dames is het wel heel verstandig om alle voordelen en nadelen op een rijtje te plaatsen.

Als we naar de voordelen beginnen te kijken dan is het al aangegeven dat je met wimperextensions zelfs de kleur, lengte, krul en densiteit kunt bepalen.

Als de wimperextensions professioneel worden geplaatst dan kun je wel zes weken genieten van mooie wimpers mits je het goed verzorgt. Met wimperextensions weerspiegel je de illusie van een vollere, krullende wimperlijn daarom hoef je geen wimperkruller of mascara meer te gebruiken en dat bespaart je veel tijd.

Als we naar de nadelen kijken dan is het heel belangrijk om je wimperextensions heel goed te onderhouden want anders blijven deze niet zo lang. Verder kunnen te zware, te dikke of te lange wimperextensions je natuurlijke wimpers beschadigen. Als je langer wilt genieten van je wimperextensions dan is het aangeraden om deze na twee tot drie weken te laten bijwerken. Een heel bekende nadeel van de one by one wimperextensions is dat je deze niet zelfs kunt verwijderen.

 

https://droomwimpers.nl/