Barracuda diving
Image default
Woning en Tuin

Uw zonwering in Eindhoven opmeten: zo doet u dat

In het zuiden van ons land is zonwering geen overbodige luxe en als u in Eindhoven naar zonwering zoekt, dan is bijvoorbeeld Sunworkx een goede keuze. Bij hen kunt u uw zonwering online en vanuit uw luie stoel bestellen, wat betekent dat u het opmeten zelf moet doen. Ook al is dit geen lastige taak, er zijn enkele aandachtspunten waar u dan rekening mee moet houden. Als u van plan bent om uw zonwering via het internet aan te schaffen, dan kunt u de volgende informatie vast goed gebruiken. 

Twee methoden om uw zonwering uit Eindhoven op te meten

De manier waarop u uw zonwering opmeet voor uw huis in Eindhoven is afhankelijk van waar u wilt dat deze komt te hangen. Hier worden vaak twee verschillende methoden aangedragen, namelijk de ‘op de dag’ methode en de ‘ in de dag’ methode. Wilt u uw zonwering op de dag gaan monteren, dan heeft u besloten om deze boven uw kozijn te hangen. De zonwering zal uw kozijn dus overlappen. Het opmeten komt dan iets minder nauw. U neemt de breedte van uw kozijn aan de binnenkant en de hoogte van uw kozijn aan de binnenkant en vervolgens telt u daar de overlap die u wilt bereiken bij op. Wilt u uw zonwering in Eindhoven liever in het kozijn monteren, dan is de in de dag methode gewenst. Het opmeten komt dan vrij nauwkeurig, omdat het de bedoeling is dat uw zonwering exact passend is. Neem daarom de exacte binnenmaten van uw kozijn op, dus van zijkant naar zijkant en van bovenkant naar onderkant. Vraag eventueel iemand anders om dit ook uit te voeren, zodat u zeker weet dat u de juiste maten te pakken heeft. 

Buiten zonwering opmeten

Ook buitenzonwering moet worden opgemeten. Als u screens of rolluiken neemt, dan kunt u hier de in de dag methode voor gebruiken. Kiest u voor zonneschermen, dan bent u wat vrijer en is het voornamelijk belangrijk dat ze niet korter zijn dan uw ramen. Neemt u bij twijfel contact op met de specialist in zonwering in Eindhoven: Sunworx!

https://sunworkx.nl