Barracuda diving
Image default
Woning en Tuin

Zeecontainers creëren sneller en goedkoper woonruimte

Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing of een permanente uitbreiding van de bestaande woonruimte – containerwoningen zijn flexibel, voordelig en kunnen binnen enkele weken worden voltooid en opgesteld. Ze zijn geschikt voor commercieel gebruik als kantoor-, werk- of opslagruimte en ook voor particuliere gebruikers, bijvoorbeeld als vakantie- of tuinhuis of als kantoor aan huis. In de meeste gevallen is het niet mogelijk om van binnenuit (en, indien de gevel dienovereenkomstig is ontworpen, van buitenaf) te zien dat het om een containerwoning gaat.

 
 

Wat zijn containerwoningen precies?

Het principe van de zee container constructie bespaart veel tijd, waardoor planning en installatie veel sneller en goedkoper kunnen worden uitgevoerd. Het basisrooster van de kamermodules is zo ontworpen dat de afgewerkte modules gemakkelijk in de fabriek op een vrachtwagen kunnen worden geladen en naar de eindklant kunnen worden getransporteerd. Aansluitingen voor elektriciteit en water zijn beschikbaar en worden tijdens de montage geinstalleerd. Als extra service kunnen gebouweigenaren ook een vloerbedekking naar wens laten leggen, zoals laminaat of PVC. 
Meerdere containers kunnen dan worden gebruikt om bijna elke grootte containerwoning samen te stellen door afzonderlijke modules aan elkaar te koppelen en zo een grote containerwoning te vormen. Op deze manier kunnen ook containerhuizen met meerdere verdiepingen worden gebouwd en kan de bruikbare ruimte in het containerhuis worden aangepast aan uw eigen wensen en ideeën. En dankzij een breed scala aan materialen voor binnen- en buitengebruik passen moderne wooncontainers perfect in hun omgeving en bieden ze de bewoners alle comfort dat ze zich maar kunnen wensen.