Barracuda diving
Image default
Woning en Tuin

Goede inbraak preventie met kerntrekbeveiliging

Speel het veilig en profiteer van de voordelen van een veiligheidscilinderslot met kerntrekbeveiliging op uw voordeur. Elk slot is voorzien van een serienummer en is daarom uniek. Dit nummer staat op uw veiligheidskaart. Deze heeft u nodig als u extra sleutels wilt kopen.

Inbraakbeveiliging dankzij veiligheidscilinderslot met kerntrekbeveiliging

Verhoog de veiligheid bij uw voordeur door het slot te combineren met kerntrekbeveiliging. Deze combinatie beschermt tegen kerntrekken en boren. Het biedt ook trek- en scheurbescherming. Deze bescherming wordt geboden door de beschermingsmechanismen van het veiligheidscilinderslot. Deze zorgen ervoor dat meerdere ontgeveerde borg- en stuurpennen tegelijkertijd in de juiste positie moeten staan om te kunnen ontgrendelen.

Het hardmetalen slot van de veiligheidscilinder biedt optimale bescherming tegen boren en kerntrekken. De ingebouwde borgpennen en profielstrips voorkomen dat de behuizing breekt en losraakt. Naast de sluit- en stuurpennen is er een extra code geïntegreerd om het slot te kunnen openen. Zo worden de sloten van NEMEF gekeurd met het SKG keurmerk.

Bent u op zoek naar een beveiligingsoplossing voor uw huis of appartement? Maak dan gebruik van onze adviesdiensten. Samen vinden we de juiste oplossing voor de juiste prijs. Ons team adviseert u graag. Ook bieden wij u graag een compleet sluitsysteem aan. Neem nu contact met ons op!

 

Een goed cilinderslot kiezen

De deurcilinder is het hart van elke deur en heeft een hoge prioriteit als het gaat om inbraakbeveiliging. Ondanks het belang ervan zijn er nog steeds veel sluitcilinders met verouderde technologie geïnstalleerd – zonder bescherming tegen manipulatie, zonder nood- en gevaarlijke functies, enz.

Moderne deurcilinders zijn vandaag de dag hoogwaardige hightechproducten met veelzijdige en effectieve kwaliteitskenmerken. Elk van hen is een klein meesterwerk op zich, dat de vergrendeling jarenlang betrouwbaar moet voltooien in een nauwkeurig samenspel van lichaam, pennen, kogels en veren.