Barracuda diving
Image default
Eten en drinken

Uit eten in Uden

Wanneer je lekker uit eten wilt in Uden geniet je bij Jambon van de meest overheerlijke gerechten. Geïnspireerd door de Franse en Italiaanse keuken laat dit restaurant je genieten van een heuse smaakbeleving. Bezoek dit smakelijke restaurant aan het Lieve Vrouwenplein wanneer je van plan bent om uit eten te gaan in Uden. Van geweldige menukaart tot gezellige aankleding én livemuziek, dit restaurant heeft het allemaal.

Overheerlijke vis- en vleesgerechten

In dit grillrestaurant staan prachtige vis- en vleesgerechten op de menukaart. Ongeacht waar je voorkeur naar uitgaat, je kan ervan op aan dat je zeer smakelijk zal eten wanneer je bij dit restaurant in Uden dineert. Wat staat er zoal op het menu? Het beste van de Italiaanse en de Franse culinaire wereld, natuurlijk. Wanneer je bij Jambon uit eten gaat in Uden kun je kiezen uit heerlijke zalm van de plaat of een flink stuk tonijnsteak. Voor vlees waar u van gaat watertanden schuift u ook aan bij dit restaurant: een sappige tournedos of smakelijke spareribs: er is voor ieder wat wils. Heb je een keer geen zin in vlees of vis van de grill? Geen probleem: dit restaurant heeft ook een hamburgers, spaghetti en vegetarische opties. Wanneer je de zaak binnenkomt en het sissen van de gril hoort zal het water je al in de mond lopen.

Schuif aan bij Jambon

Wanneer u uit eten wilt in Uden is het overduidelijk: u moet naar Jambon. Begin uw avond met een van de prachtige voorgerechten voordat u start met een zalige maaltijd van de grill. Rond uw avond af met een van onze zoete of hartige nagerechten of, wanneer u genoeg gegeten heeft, kies voor een kopje koffie of thee. Op zoek naar entertainment? Kijk op de site om te zien wanneer er livemuziek speelt in de Jambon Musica! Met leuke swingende livemuziek van ervaren (cover) bands maak je zo een spetterend einde aan je weekend. Smakelijk eten!

https://uden.jambon.nl/