Barracuda diving
Image default
Eten en drinken

De beste cheddarsaus kopen doe je bij hen

De beste cheddarsaus kopen doe je bij leverancier en groothandel Dairymaid in Boxtel. Dit bedrijf maakt zijn eigen cheddarproducten, waarmee jij de lekkerste gerechten kunt maken. Naast de cheddarsaus, kun je ook heerlijke cheddarkaas kopen. Beide producten worden geproduceerd met de hoogste kwaliteit aan grondstoffen. Hierdoor worden er producten gemaakt die niet te vergelijken zijn met andere merken.

Jouw gerechten verdienen de beste saus

Wanneer jij bloed, zweet en tranen stopt in het ontwikkelen van de lekkerste gerechten, dan wil je deze voorzien van de beste saus. De beste kaassaus haal je bij Dairymaid. De cheddarsaus die je bij hen kunt kopen is voorzien van de juiste consistentie, waardoor je het gemakkelijk verspreidt over bijvoorbeeld nacho’s of frietjes. De saus is zowel warm als koud te serveren en wordt in een handige tetraverpakking van één kilogram geleverd. Hierdoor pas jij het makkelijk toe, zonder dat de houdbaarheid van de saus verloopt.

Twee overheerlijke smaken

Bij Dairymaid kun je twee overheerlijke smaken cheddarsaus kopen. Zo heb je de standaard saus, maar ook de Spicy Jalapeno variant. Deze pittige variant van de saus wordt op dezelfde manier geproduceerd, maar wordt ook voorzien van pittige jalapeño’s. De perfecte saus voor eenieder die wel van pittig eten houdt én de ideale afwisseling voor bij jouw gerechten. Maak het wat pittiger door het toevoegen van deze saus en geniet optimaal!

Scoor de beste saus voor bij jouw gerecht

Of je nu in een sterrenrestaurant werkt of bij de lokale snackbar: een gerecht is niet compleet zonder saus. Door deze cheddarsaus te kopen maak jij jouw gerechten compleet. Tevens als je op zoekt bent naar de beste cheddarkaas, dan kun je deze bij Dairymaid kopen. Ga met hen in gesprek om jou op de juiste momenten te voorzien van een nieuwe voorraad cheddarproducten. De contactgegevens staan vermeld op hun website.

https://www.dairymaid.eu/nl/kaassaus-kopen/