Barracuda diving
Image default
Woning en Tuin

Tuinschilderijen zijn helemaal in

Misschien wel dé trend op het vlak van tuindecoratie komende zomer? Tuinschilderijen. De social media worden overspoeld met tuinschilderijen en het lijkt wel of iedereen met een tuin er eentje of meerdere wil. Maar wat zijn tuinschilderijen nu eigenlijk en waarom zijn ze zo populair? Wij vertellen je er graag wat meer over.

Kwaliteitsvolle posters voor in de tuin

Tuinschilderijen zijn eigenlijk posters voor in de tuin. Geen papieren posters, maar prachtig gedrukte exemplaren op weerbestendig materiaal. Tuinschilderijen kunnen perfect tegen de regen en ook UV-stralen hebben er amper impact op. Een tuinschilderij past in elke tuin, je bestelt ze immers op maat. Een gewoon schilderij komt in een vast formaat, maar bij tuinschilderijen is dit niet het geval. Ongeacht de ruimte die je hebt, jouw tuinschilderij past altijd. Kwalitatieve exemplaren vergen amper onderhoud en je kunt ze gerust het hele jaar door laten hangen.

Kies zelf je eigen afbeelding

De afbeelding op je tuinschilderij? Die kies je net als de afmetingen helemaal zelf. Bij ons heb je een ruime keuze aan afbeeldingen van bijzondere taferelen, maar net zo goed stuur je je eigen foto door en drukken we die. Van een fraai berglandschap tot een doorkijkje, een park of je favoriete dier: niets is onmogelijk. De kleuren zijn levensecht en de afbeelding lijkt wel van je buitenschilderij te spatten. De meeste tuinschilderijen worden trouwens tegen een tuinmuur geplaatst, maar dit kan ook anders. Wij hebben verschillende manieren van monteren, waardoor je tuinschilderij eigenlijk overal geplaatst kan worden.

Betaalbaar en duurzaam

Een tuinschilderij, dat koop je voor jaren. Wil je je tuinschilderij sneller vervangen, dan is dat uiteraard perfect mogelijk. Tuinschilderijen vallen ontzettend mee van kostprijs, waardoor je regelmatig kunt wisselen als je dat wil.

Bestel vandaag nog je tuinschilderij

Ondertussen is het je waarschijnlijk duidelijk waarom een tuinschilderij zo populair is. De mogelijkheden zijn enorm, je kunt jezelf uitdrukken en je haalt een blikvanger in huis. Bovendien zijn tuinschilderijen een betaalbare vorm van decoratie en heb je er helemaal geen onderhoud aan. Bestel vandaag nog je tuinschilderij en ervaar het vooral zelf. Wij hebben een enorme keuze aan tuinschilderijen en leveren snel uit.

https://www.tuinposter.nl