Barracuda diving
Image default
Banen en opleidingen

Test Coordinator

Jouw verantwoordelijkheden

Als testcoördinator bepaal, leid en beheer je teststrategieën en plannen op basis van de ISTQB-methode.

Je ontwikkelt een testplan en besteedt er veel aandacht aan, met als doel de projectmanager te informeren over de evolutie van de verschillende fasen.

U vertrouwt op risicobeoordeling om uw teststrategie te ontwikkelen. Hier kunt u het type testen bepalen dat moet worden uitgevoerd en de volgorde en prioriteit die testers moeten volgen. In dit geval kunt u ook een duidelijk testrapport opstellen over de uitgevoerde testen en de testresultaten. Je weet hier gestructureerd over te rapporteren.

Met je technische expertise kan je op technisch vlak tussenkomen in de aansturing van het testteam. Ook kun je de teamleider helpen bij het bepalen van het persoonlijk ontwikkelplan van de tester.

Jouw profiel

  • Je hebt een masterdiploma en je kunt leren van relevante beroepservaring in soortgelijke functies.
  • Je hebt algemene kennis van IT-projecten en bent vooral bekend met het vakgebied testen.
  • Idealiter heb je al opleidingen gevolgd over testen (ISTQB) en requirements engineering (IREB).
  • Je werkt overzichtelijk en georganiseerd. U kunt prioriteiten stellen, werk in teamverband organiseren en verschillende mensen coördineren.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en waardeert een goede begeleiding.
  • Ten slotte heb je een positieve kennis van het Frans.

Ons aanbod

Bij Smalls bouw je mee aan complexe ICT-diensten die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Opleiding, professionalisering en loopbaanontwikkeling kunnen plaatsvinden in applicatieontwikkeling en ICT-infrastructuur of ondersteunende diensten. De focus van ICT for Society omvat ook het evenwicht tussen werk en privéleven, concurrerende lonen, hospitalisatieverzekeringen, tweede pensioenpijler, maaltijdcoupons en telewerken. Smals betaalt 100% voor het openbaar vervoer en zorgt ervoor dat het zo dicht mogelijk bij het kantoor is. Smals voert ook een gelijkekansenbeleid.

https://www.vindazo.be/vacatures/ict-coordinator.html