Barracuda diving
Image default
Banen en opleidingen

Een uitzendbureau voor senioren en 65-plussers die nog volop in het leven staan

Bent u als 65-plusser nog niet toe aan rentenieren achter de geraniums, dan kunt u eens informeren naar werk bij een uitzendbureau voor senioren, zoals Flevoland65plus Uitzendbureau. Veel senioren staan na hun pensioen nog volop in het leven en zijn eigenlijk nog niet klaar om afscheid te nemen van een werkend bestaan. Als u zich tot deze groep rekent, dan kunt u eens aankloppen bij een uitzendbureau dat zich specialiseert in werk voor senioren. Afgezien van het feit dat werk ervoor zorgt dat u weer onder de mensen bent, heeft het ook financiële voordelen om na uw 65ste nog te werken. En een senior heeft in zijn of haar werkende leven een schat aan ervaring opgebouwd, waar een bedrijf dan weer van kan profiteren.

De voordelen van een uitzendbureau voor senioren in Flevoland

Als u gepensioneerd bent en nog steeds deel wilt nemen aan de arbeidsmarkt en uw kennis en ervaring wilt blijven delen, dan kunt u gebruik maken van de diensten van dit uitzendbureau voor senioren in Flevoland. Een uitzendbureau dat zich richt op senioren heeft speciale functies voor u als senior. Het werken als senior heeft ook financiële voordelen, want u kunt extra bijverdienen, zonder dat u sociale premies hoeft te betalen. Dat financiële voordeel geldt ook voor een werkgever, want een werkgever is minder kosten kwijt aan een senior. Bovendien waarderen ze 65-plussers, omdat deze vaak extra gemotiveerd zijn om te gaan werken, flexibel zijn en enorm veel kennis en ervaring meenemen. 

Ga als 65-plusser snel weer aan de slag

Het uitzendbureau voor senioren neemt de rol van bemiddelaar op zich tussen de senior en de werkgever. Zo kunnen ze werkgevers adviseren hoe een arbeidsovereenkomst te sluiten met een 65-plusser. Heeft u als senior interesse in een uitdagende baan of bent u als werkgever geïnteresseerd in het inhuren van een senior neem dan gerust contact op met Flevoland65plus Uitzendbureau.