Barracuda diving
Image default
Banen en opleidingen

Manager verkoop Assortment

Assortment Manager

AFDELING
Category Management/ Verkoop

DIENSTVERBAND
Fulltime

Assortment Manager

Wil jij het food servie delivery ( fsd ) assortiment samenstellen en beheren en kwalitatief aanlokkelijk met de juiste prijs beseffen? De assortment manager horeca is toerekeningsvatbaar voor het bepalend van een aantrekkelijke en up-to-date horeca assortiment voor de gekozen core target groups ( ctg’s )

De fsd lijf bestaat uit de onderdelen : sales force, commerciële lijf en de bezorgingstak. Deze onderdelen worden optimaal op elkander afgestemd. Er wordt continu rekening aansprakelijk met de veranderende willen van de horeca klant. Daarnaast wordt er bij de samenvoeging van het assortiment ook gekeken naar de inzichten van de sales force, de trends in de goederenhandel en de seizoenen. Fsd is verdeeld over acht lokale hub’s in het land en in dordrecht bevindt zich het meldkamer toneel waar het ‘core assortment’ staat.

Verantwoordelijkheden:

Samenstellen en vaststellen van een aantrekkelijke en up-to-date assortiment voor de gekozen ctg’s introduceren doen voor bijstelling van het assortiment beoordelen van horeca assortiment aanvragen van key accountmanagers ( fsd : food service delivery ) en de winkels voor de ctg’s op relevante en mogelijke alternatieven bijstellen met category manager over assortimentsaanpassingen. Prijsstelling beseffen van de gestelde doelstellingen van horeca assortiment op het locatie van omzet en total income marktanalyses scheppen

Profiel:

Afgeronde hbo conditionering ; minimaal 3 jaar ervaring op het locatie van category management. Aantoonbare bekende van horeca doelgroepen je bent goed in overtuigen natuurlijk ben je klantgericht je bent goed in anatomiseren en oordeelsvorming je zorgt er eeuwig voor dat je goed geinformeerd bent over de ontwikkelingen in de handel

Wij bieden : mits jij onze nieuwe assortment manager wordt, krijg jij van ons een gepast arbeidsvoorwaardenpakket. Er is plaats voor eigen begin en zelfontplooiing. Maar eventueel nog belangrijker : je komt terecht in een lichaam die volop kansen biedt.

Enthousiast werd? dan ontvangen we jouw sollicitatie graag via de “ solliciteer ” button!

Over makro : makro is divisie van een beursgenoteerd internationaal handels- en dienstenbedrijf ( ondergrondse group ), met meer dan 750 cash & carry vestigingen in 26 landen. Makro is al haastigheid 50 jaar vooraanstaande als groothandelaar in nederland. Ontplooixefng is bij ons key voor een stabiele toekomst. Met meer dan 17 vestigingen en ruim 3800 medewerkers is makro medestrijder voor ondernemend nederland. Een compleet food en non-food assortiment is beschikbaar voor de zaak en thuis.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/manager-verkoop.html