Barracuda diving
Image default
Industrie

Sinterit en SLS 3D Printer Technologie

SLS 3D-printen is een kostenefficiënt proces om zowel nauwkeurige prototypes als productieonderdelen te maken met een vorm, pasvorm en functie die vergelijkbaar zijn met die van spuitgietonderdelen. Selective laser sintering (SLS) gebruikt poedervormige thermoplasten als bouwmateriaal in plaats van gesmolten kunststof en is beschikbaar in meerdere op nylon gebaseerde materialen en een thermoplastisch polyurethaan (TPU). Bij SLS 3D-printen zijn geen ondersteunende structuren nodig. Het nesten van veel onderdelen in een enkele build helpt bijvoorbeeld om het totale aantal onderdelen te verminderen en kan meerdere functionele of esthetische voordelen aan uw ontwerpen toevoegen.

In slechts één dag kunt u een volledig functioneel prototype of productieonderdeel hebben met SLS 3D-printen. Selective laser sintering creëert eenvoudige, gemakkelijk te assembleren onderdelen, waardoor het ideaal is voor ingenieurs en ontwerpers. Met een hoge tolerantie voor hitte en chemische weerstand, print SLS op nylon gebaseerde materialen om functionele productieonderdelen te maken.

Het Selective Laser Sintering (SLS) 3D-printing proces begint met een stuk CAD data dat de geometrie beschrijft (vorm, volume, en ruimtelijke oriëntatie) van het onderdeel dat gebouwd wordt. Een kleine hoeveelheid nylonpoeder wordt vervolgens in een dunne gelijkmatige laag over het bouwplatform verspreid. Een laser traceert vervolgens met hoge snelheid elke doorsnede van het onderdeel. De laser versmelt het nylon poeder tot een massief onderdeel, laag voor laag, van onder naar boven. Nadat elke laag is voltooid, verspreidt een wals meer nylonpoeder over de eerder gesmolten laag en het proces wordt herhaald tot het onderdeel klaar is. De resulterende onderdelen zijn elektrisch geleidend en bestaan voor 90% uit nylon.

Sinterit Lisa SLS Printer

De NIEUWE Sinterit Lisa Nieuwe Generatie heeft alle eigenschappen waar gebruikers van houden van het origineel en een aantal nieuwe verbeteringen! Het printen van objecten zonder ondersteuning, gebruikmakend van het volledige bouwvolume en perfect voor prototyping, deze desktop 3D Printer is geschikt voor iedereen.

Introductie van de nieuwe Sinterit Lisa X, met een gloednieuw ontwerp en een aantal toonaangevende functies, om u ongelooflijke 3D printresultaten te geven. Het is lichtgewicht, compact en stil. De grote build tray stelt u in staat om uw ideeën sneller dan ooit om te zetten in verbluffende prototypes. Met zijn verhoogde print nauwkeurigheid, hogere materiaal compatibiliteit en grotere print volume, zal de Sinterit Lisa X het middelpunt worden van uw creatieve proces.

Neem contact met ons op voor advies bij een 3D printer kopen

 

https://3dprinters-store.com/