Barracuda diving
Image default
Industrie

Huur een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Een hogedrukreiniger kan professioneel voor diverse zaken worden gebruikt. Moet u bijvoorbeeld oliën of vetten verwijderen van een terrein? Of moet u wegmarkering verwijderen? Misschien wilt u wel een stoep of een heel pand reinigen. In al deze gevallen is een hogedrukreiniger onmisbaar. Maar welke hogedrukreiniger is in uw situatie de beste? Dit kan lastig te bepalen zijn. Vraag daarom gerust advies van een deskundig bedrijf dat zich in deze branche heeft gespecialiseerd.

De specialist die u zoekt

Van Spelden is een bedrijf dat maatwerk levert in industrieel reinigingsmateriaal. Al meer dan 25 jaar houden zij zich bezig met nieuwbouw, reparatie en verhuur van allerlei reinigingsmaterialen voor de industrie. Hierdoor kunnen ze u als geen ander adviseren over hogedrukreinigers. Ze weten exact welk type het meest geschikt is voor uw werkzaamheden en helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze.

Een divers aanbod

Niet alleen voor advies over hogedrukreinigers voor professioneel gebruik kunt u bij dit bedrijf terecht. Ook voor het huren van een dergelijk reinigingsapparaat bent u hier aan het juiste adres. Het aanbod van Van Spelden bevat diverse hogedrukinstallaties van toonaangevende merken als Falch. Ze hebben reinigers beschikbaar tot wel 2500 bar. Bovendien kunt u losse onderdelen erbij kopen, waarmee u uw hogedrukreiniger voor professioneel gebruik zelf kunt ontwikkelen. Op die manier voldoet uw reiniger aan alle wensen en eisen.

Gebreken aan uw hogedrukreiniger zijn zo opgelost

Heeft u al een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik, maar werkt deze niet meer naar behoren? Breng uw reiniger dan naar de experts van Van Spelden en zij zorgen ervoor dat ie weer als nieuw wordt. De VCA-gecertificeerde medewerkers kunnen hogedrukinstallaties tot wel 3000 bar repareren, onderhouden én renoveren. Heeft u dus een specialist nodig? Dan gaat u naar Van Spelden. Hier ontvangt u deskundig advies, kunt u terecht voor de verhuur van hogedrukreinigers én laat u uw eigen hogedrukreiniger repareren, onderhouden of renoveren.

https://www.vanspelden.com/nl/