Barracuda diving
Image default
Industrie

Een spuitgietbedrijf met een gespecialiseerd spuitgietproces

Ben je op zoek naar een ervaren spuitgietbedrijf dat je kan helpen om veel identieke producten in een korte tijd te produceren door middel van een efficiënt spuitgietproces? Structura uit Beringe, nabij Weert, is de perfecte partner voor jou! Dit familiebedrijf heeft zich vanaf de oprichting gefocust op spuitgieten volgens de TSG-techniek en is hier dus een échte expert in. Het spuitgietproces volgens deze techniek verloopt net iets anders dan het reguliere proces. Het blaasmiddel wordt samen met het granulaat in een mal gespoten met behulp van lage druk. Dit resulteert in een sterk en stevig product dat tegen indeuken bestendigd is. Wil je meer weten over wat dit spuitgietbedrijf voor jou kan betekenen? Ga dan snel een gesprek aan met een van hun vakkundige medewerkers!

Weet waar je aan toe bent bij dit ervaren spuitgietbedrijf

Naast dat dit deskundige spuitgietbedrijf je uitstekend van dienst kan zijn bij het produceren van jouw benodigde producten, bieden zij ook nog eens goede service. Ze bieden een luisterend oor naar jouw wensen en eisen en passen dit toe wanneer zij jouw product gaan ontwerpen. Nadat jij het ontwerp hebt bekeken en hebt goedgekeurd gaan zij direct aan de slag met de productie. Tijdens het gehele spuitgietproces wordt jij op de hoogte gehouden en je hebt ook ten alle tijden een aanspreekpunt voor al je vragen of onduidelijkheden. Bij dit ervaren bedrijf op het gebied van spuitgieten, weet je dus altijd précies waar je aan toe bent!

Bel hun of stuur een e-mail

Als jij interesse hebt in de diensten van dit ervaren bedrijf raadpleeg je de contactgegevens via hun website. Ook als je vragen hebt of simpelweg meer informatie wilt ontvangen kun je hen bereiken door te bellen of door een e-mail te sturen. De deskundige medewerkers van dit bedrijf helpen je graag verder.