Barracuda diving
Image default
Industrie

Maak uw project af met een op maat gemaakte metalen plaat

Bij sommige projecten heeft u een metalen plaat nodig voor extra stevigheid of juist als afwerking. Dit kan zowel voor kleine projecten van een doe-het-zelver zijn als voor grote projecten die geleid worden door aannemers. Galvano Metaalhandel staat voor iedere projectleider klaar om een metalen plaat op maat te maken. Bekijk de mogelijkheden in de webshop en plaats uw bestelling.

Keuze uit vele typen en afmetingen

In de webshop heeft u keuze uit verschillende typen metalen platen. Als u graag een metalen plaat in uw gewenste afmetingen wilt bestellen, dan bent u bij Galvano Metaalhandel op de juiste plaats. In het assortiment van deze specialist vindt u honderden afmetingen. Hiervan is het overgrote deel altijd op voorraad, zodat u deze snel op bestemming heeft. Bovendien worden alle materialen opgeslagen in een geconditioneerde ruimte waardoor u altijd zeker bent van een metalen plaat zonder oxidatie. Ook over de levering hoeft u zich geen zorgen te maken. De chauffeurs van Galvano Metaal leveren de materialen aan in dichte wagens die voorzien zijn van een kooiaap. Zij hebben dus zelf de nodige hefkracht bij de hand om de metalen plaat voor uw deur te leveren.

Plaats uw bestelling in de webshop

Gaat u een metalen plaat bij deze specialist bestellen? Maak dan eenvoudigweg een account aan om uw bestelling te voltooien in de webshop. Op deze manier heeft u altijd voorgaande bestellingen bij de hand om extra informatie op te zoeken. De levering wordt altijd op efficiënte wijze uitgevoerd. Wanneer u voor 20.00 uur bestelt, heeft u de metalen plaat de volgende dag al op locatie. Orders boven de 10 ton die voor 11.00 uur besteld worden, krijgt u dezelfde dag nog geleverd. Bij Galvano Metaalhandel bent u altijd verzekerd van een spoedige, betrouwbare levering. Neem bij vragen contact op door te bellen, het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen.