Regel uw catering in Aalsmeer met een paar klikken online

Een zakelijk lunchpakket bestellen is vanaf nu super simpel met Happie Delivery Catering in Aalsmeer. Door ons online cateringsplatform kunt u gemakkelijk al uw catering online bestellen, laten bezorgen en ervan genieten. Happie Delivery levert lunches, buffetten, bbq’s, hapjes en nog veel meer.

 

Catering voor bedrijven in Aalsmeer

Uw lunchpakketten kunt u bij ons geheel zelf samenstellen of u kunt kiezen uit vooraf opgestelde menu’s. Maak uw keuze uit een ruim assortiment broodjes, salades, soepen en desserts.

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest te organiseren? Dan kunt u kiezen voor een van onze andere vormen van catering in Aalsmeer. Ideaal hiervoor zijn bijvoorbeeld de borrelhapjes of de BBQ. Ook bij de BBQ kunt u weer geheel uw pakket samenstellen. Kies dan bijvorbeeld uit vlees, vis, salades en desserts. 

Zelfs als u zelf geen zin heeft om de BBQ te bedienen, kan u bij ons een kok inhuren. Hij of zij komt aan met alle gerechten die u heeft besteld, zet de BBQ op, bediende de BBQ de gehele avond en verwent uw gasten. Vervolgens wordt het voor u afegeruimd en meegenomen. De afwas hoeft u niet te doen. Die doen wij gewoonweg bij ons op locatie. Nog een bijkomend voor deel voor bedrijven is dat u bij ons kunt betalen op maandfactuur. Dat bespaart u de nodige rompslomp.

Catering voor Particuliere in Aalsmeer

Ook als u als particulier hapjes, een buffet of een BBQ wilt bestellen dan zit u helemaal prima bij Happie Delivery. Het gaat ook heel gemakkelijk. U kiest op onze site het pakket wat het beste past bij uw wensen en bestelt deze met een paar klikken online. Wilt u liever telefonisch contect met iemand van onze sales afdeling. Geen probleem! Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur en dat 7 dagen in de week. Heeft u dus nog wat vragen? Gewoon bellen en wij staan voor u klaar.

 

Wat zijn de voordelen van catering bestellen in Aalsmeer?

Sommige voordelen van catering bestellen bij een traiteur spreken natuurlijk voor zich. Overe andere redenen heeft u mischien nog niet nagedacht. Dus daarom speciaal voor u, een lijstje met redenen waarom uw de catering voor een grote groepen beter kunt uitbesteden.

 

U hoeft zelf:

  • geen menu te verzinnen en recepten bij elkaar te zoeken
  • geen inkopen te doen voor uw evenement 
  • niet uren te zwoegen in de keuken ter voorbereiding 
  • geen rekening te houden met dieetwensen en allergieën
  • niet afwezig te zijn tijden u evenement omdat u bezig bent
  • de afwas te doen

Want al het bovenstaande doen wij voor u als u uw catering in Aalsmeer bestelt via Happie Delivery.

 

https://www.happiedelivery.nl/catering-aalsmeer/