Barracuda diving
Image default
Eten en drinken

Regel uw catering in Aalsmeer met een paar klikken online

Een zakelijk lunchpakket bestellen is vanaf nu super simpel met Happie Delivery Catering in Aalsmeer. Door ons online cateringsplatform kunt u gemakkelijk al uw catering online bestellen, laten bezorgen en ervan genieten. Happie Delivery levert lunches, buffetten, bbq’s, hapjes en nog veel meer.

 

Catering voor bedrijven in Aalsmeer

Uw lunchpakketten kunt u bij ons geheel zelf samenstellen of u kunt kiezen uit vooraf opgestelde menu’s. Maak uw keuze uit een ruim assortiment broodjes, salades, soepen en desserts.

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest te organiseren? Dan kunt u kiezen voor een van onze andere vormen van catering in Aalsmeer. Ideaal hiervoor zijn bijvoorbeeld de borrelhapjes of de BBQ. Ook bij de BBQ kunt u weer geheel uw pakket samenstellen. Kies dan bijvorbeeld uit vlees, vis, salades en desserts. 

Zelfs als u zelf geen zin heeft om de BBQ te bedienen, kan u bij ons een kok inhuren. Hij of zij komt aan met alle gerechten die u heeft besteld, zet de BBQ op, bediende de BBQ de gehele avond en verwent uw gasten. Vervolgens wordt het voor u afegeruimd en meegenomen. De afwas hoeft u niet te doen. Die doen wij gewoonweg bij ons op locatie. Nog een bijkomend voor deel voor bedrijven is dat u bij ons kunt betalen op maandfactuur. Dat bespaart u de nodige rompslomp.

Catering voor Particuliere in Aalsmeer

Ook als u als particulier hapjes, een buffet of een BBQ wilt bestellen dan zit u helemaal prima bij Happie Delivery. Het gaat ook heel gemakkelijk. U kiest op onze site het pakket wat het beste past bij uw wensen en bestelt deze met een paar klikken online. Wilt u liever telefonisch contect met iemand van onze sales afdeling. Geen probleem! Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur en dat 7 dagen in de week. Heeft u dus nog wat vragen? Gewoon bellen en wij staan voor u klaar.

 

Wat zijn de voordelen van catering bestellen in Aalsmeer?

Sommige voordelen van catering bestellen bij een traiteur spreken natuurlijk voor zich. Overe andere redenen heeft u mischien nog niet nagedacht. Dus daarom speciaal voor u, een lijstje met redenen waarom uw de catering voor een grote groepen beter kunt uitbesteden.

 

U hoeft zelf:

  • geen menu te verzinnen en recepten bij elkaar te zoeken
  • geen inkopen te doen voor uw evenement 
  • niet uren te zwoegen in de keuken ter voorbereiding 
  • geen rekening te houden met dieetwensen en allergieën
  • niet afwezig te zijn tijden u evenement omdat u bezig bent
  • de afwas te doen

Want al het bovenstaande doen wij voor u als u uw catering in Aalsmeer bestelt via Happie Delivery.

 

https://www.happiedelivery.nl/catering-aalsmeer/