Barracuda diving
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar jouw thuisgevoel met Deens

‘Een uur sparren met Marieke’ lezen we net op deens.nl. Misschien iets voor jou? Marieke Blezer – interieurontwerper & -stylist in hart en nieren – biedt wat zij zelf noemt een quick fix. Met als doel: “Thuiskomen moet hetzelfde gevoel geven als jouw lievelingstrui aantrekken. Een plek waar je blij van wordt en bij jou en de manier waarop je leeft past. (…) “

Stel je wilt de living een moderne twist geven, maar tijd en geld om alle meubels te vervangen heb je niet. Wat kun je doen? Marieke heeft eindeloos veel tips voor je op het gebied van woondecoratie en -textiel. Om te zorgen dat alles matcht met de inrichting van je huiskamer, stuur je Marieke foto’s van de ruimte. Vermeld erbij wat je anders wilt en waarom. Bijvoorbeeld: op zich ben ik tevreden met mijn witte meubels, maar ik zou de kamer wat vrolijker willen maken. Of: voor mijn gevoel is de huiskamer te bont met de rode bank, de blauwe tafel en het gele wandkleed, hoe zorg ik voor meer rust? In het eerste geval zou je een kleurrijke plaid over de bank kunnen leggen. Aanvullend zullen een paar grote, groene vazen dienen als eyecatcher. Een kunstwerk aan de muur in de tint van de plaid maken het geheel af. De tweede situatie vraagt om naturel spullen. Denk aan witte kussens, een offwhite vloerkleed en een mat beige vloerlamp. Marieke is niet aan één merk gebonden. Zij werkt met producten van namen als It’s about RoMi, Nordal, HK living, Urban Cotton en Madam Stolz.

Een sparsessie met Marieke Blezer vindt online plaats en duurt een uur. Zorg ervoor dat je een blocnote en pen bij de hand hebt, dan kun je meeschrijven. Tegen een bescheiden meerprijs is het mogelijk de tips gemaild te krijgen. Wil je in plaats van enkele nieuwe accessoires alle meubels vervangen? Zeker mogelijk, maar dat vraagt meer tijd en werk. Ga naar https://www.deens.nl/nl/vind-jouw-interieurstylist/marieke-blezer-casa-co/ en klik op ‘ik wil graag meer weten’ om vandaag nog in contact te komen met Marieke.

https://www.deens.nl/nl/