Barracuda diving
Image default
Eten en drinken

Ontdek het leukste restaurant in Bergen op Zoom

In het Markiezenhof, het oudste stadspaleis van Nederland, vindt u het leukste en lekkerste restaurant van Bergen op Zoom. Bij Brasserie La Pucelle kunt u genieten van een heerlijke lunch of verrukkelijk diner. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten en de kaart is ieder seizoen anders. Dat betekent altijd vers en altijd verrassend eten. Zoekt u naar een leuke plek om te dineren in een restaurant in Bergen op Zoom, of wilt u een feest geven? Hier bent u aan het juiste adres.

Kent u dit restaurant in Bergen op Zoom?

Brasserie La Pucelle is misschien wel het meest bijzondere restaurant in Bergen op Zoom. De locatie is in eider geval uniek. Het Markiezenhof is een prachtig stadspaleis, dat jaarlijks door veel mensen wordt bezocht. Het paleis is grotendeels ingericht als museum, maar herbergt ook een restaurant. Wat is er leuker dan lunchen of dineren in de Markiezenhof, als u een bezoek brengt aan Bergen op Zoom?

Ontdek de bijzondere kaart

Streekproducten, groenten en vlees van het seizoen en kruiden uit de oude moestuin van het Markiezenhof: als u komt eten bij Brasserie La Pucelle krijgt u iedere keer iets bijzonders voorgeschoteld. De menukaart wisselt minstens vier keer per jaar en er is altijd wel iets te vinden waar u zin in heeft. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitgebreide wijnkaart…

Huur een zaal af voor een vergadering of feest

Zoekt u naar een geschikte plek om een vergadering te houden, of wilt u een feest geven op een van de mooiste locaties van de stad? In dit restaurant in Bergen op Zoom is het allemaal mogelijk. De aankleding en de catering wordt uiteraard volledig voor u verzorgd. Huur de bovenverdieping of de sfeervolle kelder af en vier een geweldig feest in het Markiezenhof. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke middag of avond!