Barracuda diving
Image default
Eten en drinken

Net even anders: je eigen spelt-deeg pizza beleggen en bakken

Wanneer je zelf een spelt-deeg pizza wilt bereiden ben je bij Tante Fanny aan het juiste adres voor zowel het kant-en-klare verse deeg alsook tal van heerlijke ideeën voor pizza beleggen. Met spelt-deeg maak je een pizza die net even anders is en een eigen rustieke smaak heeft. Van het merk Tante Fanny kun je deze deegsoort vers op rol in de supermarkt kopen zodat je direct daarna kunt beginnen met het beleggen van je pizza met ingrediënten naar jouw keuze. Op de website van Tante Fanny kun je op dit gebied heel veel inspiratie op doen en vindt je recepten die perfect passen bij de spelt-deeg pizzabodem.

Over de pizzadeegsoorten van Tante Fanny

Van het merk Tante Fanny komen er drie deegsoorten op rol die als basis dienen voor je zelfgemaakte pizza. Zo kun je gemakkelijk en snel je eigen pizza beleggen en bakken. Naast spelt-pizzadeeg kun je ook pizzadeeg met saus en pizzadeeg zonder saus verkrijgen. Alle drie de producten koop je vers op rol in de supermarkt. Het spelt-pizzadeeg van Tante Fanny wordt bereid met 100 procent speltbloem type 550 en extra vierge olijfolie, wat resulteert in een pizzabodem met een heerlijke nootachtige smaak. Op de website van dit merk kies je gemakkelijk recepten uit die precies passen bij deze pizzabodem zoals een speltpizza met burrata, peer en dadels bijvoorbeeld.

Bladerdeeg recepten en recepten voor taart

Naast de vele recepten om je pizza te beleggen vind je ook bladerdeeg recepten en recepten voor taart en quiche op de website van Tante Fanny. Je vindt de specifieke deegsoorten voor deze gerechten eveneens terug in het assortiment van Tante Fanny. Met het verse bladerdeeg én de fijne bladerdeeg recepten van dit merk bereid je in een handomdraai een heerlijke partysnack of een lekkere plaattaart. Ben je benieuwd naar de bladerdeeg recepten, pizza recepten en recepten voor taart, neem dan snel eens een kijkje op de website van Tante Fanny.