Barracuda diving
Image default
Woning en Tuin

Jouw kind blij maken met een berg buddy

Wil je je kind blij maken bekijk dan eens het aanbod van Berg Buddy skelters. Deze skelters van de fabrikant Berg zijn wendbaar en een groot plezier om op te racen. Kinderen kunnen met skelters van Berg jarenlang plezier hebben, ook omdat de meeste skelters meegroeien met je kind. De Berg buddy skelters beschikken over luchtbanden, sturen zonder al te veel moeite over elk terrein en bevatten een vrijloopautomaat. Er is tegenwoordig een ruim assortiment aan Berg buddy skelters en voor elke leeftijdsklasse. Vind je kind racen leuk dan kun je ze zeker blij maken met een Berg buddy skelter.

Een Berg buddy skelter persoonlijk maken

Het mooie van een Berg buddy skelter is dat je de skelter helemaal naar eigen smaak kan personaliseren. Dat kun je doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een aanhanger, naamsticker of een unieke veiligheidsvlag. Wil je nog verder gaan met personaliseren dan kan dat door een raceoverall aan te schaffen. Deze raceoverall kan natuurlijk met de naam van je kind bedrukt worden en dezelfde kleuren bevatten als de Berg buddy skelter. Dat maakt het racen door de straten nog realistischer en leuker. Daarnaast worden de skelters met een stalen frame geleverd en deze frame is duurzaam en sterk. De banden van Berg skelters zijn van rubber en daardoor kun je met de skelter op elk terrein rijden. Dat betekent dat het dus ook mogelijk is om met je Berg buddy skelter te rijden op een ondergrond zoals gras of zand.

Fabrikant Berg vindt veiligheid belangrijk bij de skelters

Als je een Berg buddy aanschaft voor je kind dan doe je dat voor meerdere jaren. Vandaar dat de fabrikant Berg goed nagedacht heeft over de aspecten veiligheid en rijcomfort. Om te zorgen dat de skelter stabiel genoeg blijft en dat de vier wielen altijd op de weg blijven is er gebruik gemaakt van speciale schommelassen. Daarnaast bevatten Berg buddy skelters over luchtbanden waardoor je kind een lange tijd zonder problemen de straten onveilig kunt maken. Dit is zelfs het geval bij hobbelige ondergronden. Wat nog belangrijker is qua veiligheid bij Berg buddy skelters is het BFR systeem. Je kind kan door middel van dit systeem zonder veel moeite naar voren en achter rijden, overschakelen en remmen. Door de vrijloopautomaat zullen de pedalen van de skelter niet doordraaien als je kind snelheid met de skelter maakt zonder daarbij te trappen.