Barracuda diving
Image default
Eten en drinken

Je favoriete soorten kaas online bestellen doe je bij deze kaaswinkel

Het uitgebreide assortiment van Cromwijk Kaasdok bestaat uit meer dan honderd soorten Nederlandse en buitenlandse kazen die je online kunt bestellen. Er is voor ieder wat wils: jong en oud, met en zonder kruiden. Deze kaasspecialist verkoopt niet alleen kaas gemaakt van koemelk. Ook liefhebbers van geiten- en schapenkaas kunnen terecht in deze kaaswebshop. Deze kaassoorten zijn goed voor je cholesterolgehalte en vooral licht verteerbaar. Ze passen dus goed in een gezond eetpatroon. Online kaas bestellen doe je bij Cromwijk Kaasdok eenvoudig en snel.

De Old Amsterdam kaas van deze winkel is heerlijk voor op brood of voor je fondue

Een echte klassieker en favoriet bij vele kaasliefhebbers is Old Amsterdam kaas. De naam doet vermoeden, dat de kaas uit onze hoofdstad komt. Dat is echter niet zo: deze smaakvolle kaassoort wordt geproduceerd in het Noord-Hollandse Huizen. Het product is lichtpittig en heeft een sterke romigheid, die je niet vaak tegenkomt bij oude kazen. De kaas smaakt heerlijk op de boterham maar is ook heel geschikt om in blokjes op een borrelplank te serveren. Je gasten zullen er ongetwijfeld van genieten. Ook Old Amsterdam kaas kun je bij deze kaaswinkel eenvoudig online bestellen.

Bestel direct en profiteer van gratis verzending binnen Nederland vanaf € 39,95

Online smaakvolle en speciale kaassoorten – zoals Old Amsterdam kaas – bestellen doe je bij Cromwijk Kaasdok in enkele klikken. Maak een keuze uit het ruime assortiment, selecteer de gewenste hoeveelheid en plaats je bestelling snel en eenvoudig. Na je betaling heb je de producten binnen 48 uur in huis. Laat de voorbereidingen voor die uitgebreide kaasfondue dus maar beginnen! Bestel direct meerdere soorten kaas en profiteer bij een bestelwaarde vanaf € 39,95 van gratis verzending binnen Nederland. Heb je vragen over het assortiment van deze kaasspecialist, of heb je behoefte aan advies? Neem gerust contact op met deze kaaswinkel via hun website. Het team van Cromwijk Kaasdok staat je met plezier te woord.