Barracuda diving
Image default
Eten en drinken

Indonesisch eten bestellen voor catering in regio Amsterdam

Bent u een liefhebber van Indonesisch eten en zoekt u naar een specialist voor de verzorging van de catering op uw evenement in Amsterdam en omgeving? Toko Madjoe is uw partner. Deze Indonesische toko uit Amstelveen biedt twee keuzemenu’s met traditionele gerechten uit de Indonesische keuken aan voor de catering van uw gelegenheid. Verras uw gasten met heerlijke geuren, smaken en verrassende ingrediënten die door de chefs op een traditionele wijze zijn bereid. Alle snacks, hapjes, hoofdgerechten en rijsttafels worden vers opgediend, zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten van de Indonesische catering op uw evenement of feest.

Laat het heerlijke eten vers bij u thuis of op locatie opdienen

Laat de catering van uw evenement of zakelijke bijeenkomst in regio Amsterdam over aan deze toko voor een uniek en verrassend aanbod aan vers Indonesisch eten. U schakelt dit familiebedrijf met meer dan 25 jaar aan ervaring in op dinsdag tot en met zaterdag, maar op afspraak verzorgen zij de catering ook op zondag of maandag. Voor de catering van Indonesisch eten tijdens uw bedrijfslunch, verjaardagsfeest of zakelijke gelegenheid in regio Amsterdam heeft u de keuze uit twee samengestelde menu’s die per persoon worden afgenomen. Zo geniet u tijdens uw evenement van traditioneel klaargemaakte nasi puthi, rendang, ayam kecap en bijvoorbeeld sate ayam. De catering kan zowel thuis als op locatie worden bezorgd.

Ontdek de mogelijkheden voor uw privé of zakelijke gelegenheid

Vertrouw ook op de passie en de kennis van deze Indonesische chefs voor heerlijk, vers eten uit de Indonesische keuken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de catering van authentiek Indonesisch eten op uw evenement in Amstelveen, Amsterdam of elders in Noord-Holland? Vraag deze toko dan naar wat zij voor u en uw evenement kunnen betekenen. Bestel Indonesisch eten online, bel voor meer informatie naar Toko Madjoe in Amstelveen of stuur een e-mail met uw vraag. U wordt zo snel mogelijk voorzien van de juiste service.