Barracuda diving
Image default
Eten en drinken

Geen après-ski? Neem een drankspel mee!

De wintertijd begint en dat betekend niet alleen koude en korte dagen, nee het betekend ook dat de wintersport weer in zicht is! Waar ga jij dit jaar heen? Oostenrijk, Zwitserland of Italie? Hoe dan ook, met de corona besmettingen zal de wintersport er dit jaar wel wat anders uit gaan zien. De après-ski lijkt te zijn gesloten in vele wintersport gebieden dit jaar, wij helpen jou aan een aantal alternatieven!

Geen après-ski, geen feest?

Natuurlijk staat wintersport vaak ook in het tegen van après-ski. De gezelligheid, kenmerkende sfeer en gekke muziek is iets waar wij Nederlanders voor warm lopen elk jaar. Na een lange en koude dag op de piste gaan we even bijkomen met een drankje en hapje en kan dit nog wel eens ontsporen tot een ordinair zuipfestijn. Wanner de laatste afdaling is geweest worden de eerste biertjes en wijntjes vaak al genuttigd rond 16:00u in de middag, een aantal uren later strompelen de eerste dronken wintersporters naar hun bed toe. Maar goed, dit jaar gaat dat helaas niet gebeuren. Door de beperkende maatregelen zullen de wintersporters dus wat anders leuks moeten doen om de gezelligheid van de après-ski te ervaren. En op de gezelligheid van après-ski te combineren met drank hebben wij het perfecte vermaak! Een drankspel spelen met jouw familie of vrienden moet het verdriet van de gesloten après-ski verzachten.

 

Een drankspel mee op vakantie?

Ja zeker! Zo gek uis dat ondertussen niet meer. Drankspellen zijn niet alleen meer voor studenten of vervelende jongeren die zich dronken willen drinken. Drankspellen zijn ook bij uitstek geschikt voor avonden waarbij wel een drankje gedronken mag worden onder volwassenen. Drankspellen voor volwassenen zijn helemaal van nu! Daarnaast is het makkelijk mee te nemen op vakantie, je kan zo 5 a 6 verschillende spellen mee nemen in de auto naar jouw wintersport bestemming. Aan het einde van de dag met een biertje of wijntje, lekker thuis en maak het gezellig met een leuk drankspel.