Barracuda diving
Image default
Aanbiedingen

Zoekmachine marketing uitbesteden

Zoekmachine marketing uitbesteden

Wij krijgen vaak de vraag Wat betekent SEO marketing?. Om je dit zo makkelijk mogelijk uit te leggen, zeggen wij altijd het zijn de resultaten die je in Google ziet. We hebben het dan over de blauwe titel, groene url en zwarte tekst met een beschrijving. Het is vandaag de dag de meeste effectieve manier om nieuwe klanten te vinden. Met SEO marketing wordt er ook naar de technische kant van de website gekeken. Zo mag de website niet langer als 3 seconden laden, want dan haakt ruim 70% af. Daarnaast is het ook belangrijk een juiste verhouding te hebben tussen afbeeldingen, video’s en tekst.

Zakelijke website laten maken Rotterdam

De beste start die een ondernemer kan maken is een WordPress website laten maken Rotterdam. Met een WordPress website heb je de volledige controle over een website. Als hij eenmaal ontworpen is kun je hem zelf eenvoudig beheren. Zonder programmeerkennis kun je afbeeldingen, teksten en producten toevoegen aan de website. Daarnaast kun je ook makkelijk de prijs van een of meerdere producten aanpassen. Zodra je een sale hebt is het slechts een paar drukken op de knop en je hebt ook een online sale.

Online adverteren Rotterdam

Om nog meer in de omgeving van Rotterdam op te vallen, zou je kunnen kiezen voor online adverteren. De meest populaire methodes zijn toch wel Facebook en Google ADS. Met Google ADS betaal je net iets meer maar je hebt dan ook een groter bereik. Al meer als 20 jaar wordt dit gebruikt, maar de laatste 5 jaar is het cruciaal voor de bedrijven geworden. 70% van de mensen besteld namelijk liever online. Echter moeten we Facebook ADS ook niet onderschatten. Dit heeft een groot bereik, maar je betaald alleen voor de kliks die mensen maken. Het is dus een mooie aanvulling!