Barracuda diving
Image default
Recreation / Outdoors

Op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal?

Jazeker, de Nederlanders met hun fietsen. Een liefdevolle verhouding zou je denken, als je kijkt naar hoeveel we gebruik maken van onze fietsen en hoe hard we ze nodig hebben om van A naar B te komen. Helaas blijkt dit niet altijd terug in de manier waarop we onze fietsen behandelen. Vaak worden ze op de grond gesmeten, buiten in de regen staan gelaten en krijgen ze wel eens klappen te verduren van andere fietsen of zelfs auto’s. We gaan niet erg goed om met onze fietsen, maar daar zijn fietsenmakers dan weer voor. In elk dorp of elke stad zijn er minstens een stuk of drie fietsenmakers, ook in Veenendaal. Maar JZ Fietstechniek, dát is nou de beste fietsenmaker in Veenendaal!

JZ Fietstechniek, dé fietsenmaker in Veenendaal

Zo ook Veenendaal heeft een grote populatie aan fietsers en fietsen, en daar zijn fietsenmakers voor nodig! JZ Fietstechniek is fietsenmaker in Veenendaal, zo niet dé fietsenmaker in Veenendaal, die van zijn werk zijn hobby heeft gemaakt nadat hij jarenlang zelf aan zijn fiets heeft zitten sleutelen. Deze passie voor zijn werk als fietsenmaker merk je vooral aan je fiets als je hem eenmaal terugkrijgt. Alle liefde die de fiets heeft gemist terwijl hij in de regen heeft staan verpieteren en elke slag en stoot heeft staan verduren, krijgt jouw fiets tijdens een beurt van deze fietsenmaker in Veenendaal. Zo kan hij er toch weer even tegenaan.

Waarom JZ Fietstechniek

Bij Johan van JZ Fietstechniek kan je hoge service en kwaliteit verwachten, door de jarenlange ervaring die Johan in het vak als fietsenmaker in Veenendaal heeft meegemaakt. Wil je een voorbeeld van die hoge service? Kijk niet verder dan de gratis schoonmaakbeurt die jouw fiets krijgt bij deze fietsenmaker in Veenendaal tijdens het onderhoud! Daarnaast is het voor Johan vanzelfsprekend om eerst met jou te overleggen, voordat hij aan extra reparaties begint die hij tegenkomt tijdens het onderhoud. Voor hem is het alleen maar vanzelfsprekend. Ook profiteer je als klant bij deze fietsenmaker in Veenendaal van de scherpe prijzen voor de fietsen in het assortiment.

 

Gerelateerde artikelen

De laatse Pinoké hockey updates

Cryolipolyse apparaat kopen

Hoe kies je een trouwlocatie